Ποντάρισμα σε νίκη χωρίς παθητικό στο ποδόσφαιρο

Πέρα από τις απόλυτα βασικές επιλογές των στοιχηματικών αγορών του ποδοσφαίρου, τις οποίες έχουμε λίγο-πολύ αναλύσει, υπάρχουν και δευτερεύουσες αγορές που όμως παρουσιάζουν υπό συγκεκριμένες συνθήκες, πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στοιχηματικά.

Μία από αυτές τις αγορές είναι το ποντάρισμα σε νίκη μιας ομάδας, χωρίς η ίδια να δεχτεί κάποιο γκολ από την αντίπαλό της ομάδα, τα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα + τις καθυστερήσεις. Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο στοίχημα είναι κερδοφόρο σε περιπτώσεις νίκης της ομάδας υπέρ της οποίας ποντάρουμε σε σκορ 1-0, 2-0, 3-0 κ.ο.κ.

Πολλοί παίκτες του στοιχήματος ελκύονται σε αυτή την αγορά λόγω των σχετικά υψηλότερων αποδόσεων που προσφέρουν οι διάφορες στοιχηματικές εταιρίες, που περιλαμβάνουν ομάδες που συνήθως επιτυγχάνουν χαμηλά σκορ ή που η μία ομάδα εκτιμάται πως θα κερδίσει υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Μερικές τέτοιες περιπτώσεις θεωρητικά είναι για παράδειγμα:

– 5,00 απόδοση για τον Πλατανιά (γηπεδούχος) και 2,75 απόδοση για τον Ολυμπιακό (φιλοξενούμενος)

– 1,30 για τον ΠΑΟΚ (γηπεδούχος) και 18,00 για τον Λεβαδειακό (φιλοξενούμενος)

– 4,00 για την Ξάνθη (γηπεδούχος) και 2,60 για τον Παναθηναϊκό (φιλοξενούμενος)

– 6,00 για τον Ατρόμητο (γηπεδούχος) και 2,30 για την ΑΕΚ (φιλοξενούμενη)

Εξετάζοντας τις αποδόσεις που παρέχονται στα συγκεκριμένα ματς, είναι εύκολο κανείς να εντοπίσει τα κριτήρια τα οποία χρησιμοποιούν οι στοιχηματικές εταιρίες προκειμένου να παρέχουν τις αποδόσεις και όπως συμβαίνει με ποικιλία άλλων στοιχημάτων, όσο πιο δύσκολο είναι να προκύψει ένα αποτέλεσμα, τόσο πιο μεγάλα είναι τα πιθανά κέρδη.

Όσον αφορά τις ομάδες εκείνες που βρίσκονται πιο κοντά σε δυναμικότητα, οι πιο ψηλές αποδόσεις εμφανίζονται στη νίκη της ομάδας που αγωνίζεται εκτός έδρας, όπως πχ. στην περίπτωση ενός αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκού. Το ίδιο αντίστοιχα κριτήριο ισχύει και στην περίπτωση αδύναμων ομάδων που παίζουν εκτός έδρας με ομάδες που οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ως φαβορί, πχ. Ολυμπιακός – Πανιώνιος.

Ωστόσο, τα στοιχήματα νίκης χωρίς παθητικό διαφέρουν αρκετά από τα πονταρίσματα σε νίκη 1Χ2 γιατί απλά υπάρχουν πολλές επιθετικές ομάδες που κερδίζουν χωρίς συνήθως να καταφέρουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Υπάρχουν επίσης ομάδες με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, που τους επιτρέπει να κερδίσουν χωρίς να φάνε κάποιο γκολ.

Σημειώστε πως μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε κάποιο στοίχημα μελετώντας τα στατιστικά της κάθε ομάδας στην οποία επιθυμείτε να ποντάρετε. Γενικά οι κορυφαίες ομάδες του κάθε εθνικού πρωταθλήματος είναι υποψήφιες προς επιλογή κάθε φορά, ενώ καλές επιλογές είναι και άλλες ομάδες με πολύ καλό ρεκόρ αμυντικά, ιδιαίτερα όταν παίζουν κόντρα σε κάποια ομάδα με φτωχό ρεκόρ επιθετικά.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.