Ποντάρισμα σε ακριβές σκορ: Συμβουλές και δεδομένα

Το ποντάρισμα στο ακριβές σκορ αποτελεί μια απλή στοιχηματική αγορά, που μας επιτρέπει να ποντάρουμε σε αυτό το σκορ που πιστεύουμε ότι είναι πιο πιθανό να δούμε να ολοκληρώνεται ένας αγώνας.

Εάν για παράδειγμα στοιχηματίσουμε σε μια ποδοσφαιρική ομάδα να επικρατήσει με σκορ 2-1 σε κάποιον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά το τελικό σκορ μετά τα 90 λεπτά είναι 0-0, 1-0 ή οποιοδήποτε άλλο σκορ από το συγκεκριμένο στο οποίο ποντάραμε, τότε χάνουμε το στοίχημα.

Αν ρίξουμε μια ματιά στη γενική στατιστική του ποδοσφαίρου όσον αφορά τα αποτελέσματα μετά την λήξη των αγώνων, θα δούμε πως οι περισσότερες εντός έδρας νίκες είναι με σκορ 2-1, 1-0 ή 2-0. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν κατά μέσο όρο τις παρακάτω αποδόσεις για ακριβές σκορ: 7,00 για to 1-0, απόδοση 8,00 για to 2-0 και απόδοση 9,00 για ακριβές σκορ 2-1. Οι αποδόσεις για νίκη 3-2 εντός ή εκτός είναι κοντά στο 25,00 με 28,00. Φυσικά μιλάμε πάντα για τον μέσο όρο, καθώς οι αποδόσεις αυτές μπορεί ενδεχομένως να είναι πολύ υψηλότερες ανάλογα με τη σχετική διαφορά δυναμικότητας των δύο αντίπαλων ομάδων σε κάποια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Τα ακριβή σκορ είναι πάρα πολύ δύσκολο να προβλεφθούν. Έτσι οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν τις παραπάνω υψηλές αποδόσεις όσον αφορά το ακριβές σκορ σε κάθε αγώνα. Για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης του στοιχήματος ποντάρει σε 10 αγώνες του πρωταθλήματος μία εβδομάδα, είναι πολύ αμφίβολο εάν καταφέρει να βρει περισσότερα από 2 ακριβή σκορ. Είναι πιο πιθανό να κερδίσει έναν ή δύο αγώνες με αυτού του είδους το στοίχημα. Ωστόσο, εάν μπορούμε να βρούμε το σωστό σκορ έστω και σε έναν αγώνα στους 10, τότε ουσιαστικά έχουμε κέρδος σε αποδόσεις άνω του 7,00.

Να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα χωρίς γκολ (0-0) είναι πολύ πιθανά σε αγώνες με ομάδες ίδιας δυναμικότητας. Μπορείτε να ποντάρετε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε αρκετούς αγώνες, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για ένα επιτυχημένο σύστημα. Ούτως ή άλλως, μία και μόνο επιτυχία είναι σε θέση να καλύψει τα χαμένα σας στοιχήματα και να σας προσφέρει και κέρδος.

Πολλές στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν στους παίκτες του στοιχήματος και σύνθετες αγορές όσον αφορά το σκοράρισμα που συνδυάζουν το τελικό σκορ με τον πρώτο σκόρερ. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για τους παίκτες να έχουν κέρδος, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αποδόσεις που προσφέρουν οι εταιρίες ανά αγώνα και να επιλέξετε τα γεγονότα εκείνα που πιστεύετε θα σας δώσουν το ακριβές σκορ.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.