Πολωνικά Γήπεδα για το Euro 2012

Θα υπάρχουν 4 γήπεδα εν χρήση στην Πολωνία για το πρωτάθλημα του Euro 2012. Αυτά θα είναι στις πόλεις της Βαρσοβίας, Gdansk, Poznan, και Wroclaw.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Εθνικό Στάδιο, Βαρσοβία-πληθυσμός 1.7 εκατομμύρια – διεύθυνση – 1 Zieleniecka, Βαρσοβία

Αυτό το στάδιο έχει χωρητικότητα 56.000 θεατών. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2008 και ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2011. Θα έχει χλωροτάπητα και το κόστος κατασκευής αναμένεται να φθάσει περίπου τα 300 εκατ. €. Oι Gerkan, Marg και οι εταίροι τους είναι οι αρχιτέκτονες μαζί με τους Schlaich Bergermann που ενεργούν ως μηχανικοί. Το στάδιο είναι γνωστό ως Stadion Narodowy στην πολωνική γλώσσα και είναι χτισμένο στη θέση του πρώην Dziesięciolecia Stadion.

Το Εθνικό Στάδιο θα φιλοξενήσει το εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά μαζί με δύο άλλα παιχνίδια του ομίλου, έναν προημιτελικό αγώνα και έναν ημιτελικό αγώνα. Αφού το τουρνουά τελειώσει,υπάρχει η πεποίθηση ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Legia Warszawa και της Polonia Warszawa θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο για μερικά παιχνίδια και θα είναι επίσης η έδρα της πολωνικής εθνικής ομάδας.

Το στάδιο θα περιλαμβάνει χώρο 20.000 θέσεις για κλειστά σπορ, ένα χώρο κολύμβησης 4.000 θέσεων , ένα ξενοδοχείο, ένα υδρόβιο πάρκο, και ένα συνεδριακό κέντρο. Θα υπάρχουν επίσης και υπηρεσίες κέτερινγκ. Μετά από την ολοκλήρωση του σταδίου, ο σιδηροδρομικός σταθμός του Σταδίου της Βαρσοβίας θα ανακατασκευαστεί και θα υπάρχει σταθμός του μετρό. Αυτό θα συνδέσει το γήπεδο με το κέντρο της πόλης. Το γήπεδο θα ανήκει στην Πολωνική Κυβέρνηση.

The PGE Arena, Gdańsk – πληθυσμός-456,000-διεύθυνση- 28 Uczniowska , 80 – 530 Gdańsk

Το στάδιο PGE Arena στην πόλη του Γκντανσκ θα έχει ένα γήπεδο που είναι 105 μέτρα μήκος και 68 μέτρα πλάτος και θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει 44.000 θεατές. Ο RKW Rhode Kellermann Wawrowsky είναι ο αρχιτέκτονας. Το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί για τρεις αγώνες του Euro 2012 καθώς και για ένα προημιτελικό παιχνίδι. Το γήπεδο θα είναι επίσης το η έδρα του τοπικού συλλόγου Lechia Gdansk.

Η κατασκευή του PGE Arena ξεκίνησε το 2008 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2011. Οι εξέδρες θα πρέπει να καλυφθούν, αλλά το κεντρικό τμήμα και ο αγωνιστικός χώρος όχι. Οι ειδικοί θεώρησαν ότι πρέπει να γίνει εγκατάσταση μιας αναδιπλούμενης οροφής, αλλά η ιδέα απορρίφθηκε λόγω του χρόνου και του κόστους. Θα υπάρχουν 1.500 θέσεις VIP στη κερκίδα και 50 θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες. Θα υπάρχουν επίσης 48 πολυτελείς σουίτες.

Το αρχικό όνομα του γηπέδου επρόκειτο να είναι Βαλτική Arena, αλλά η Ενεργειακή ομάδα της Πολωνίας (PGE) αγόρασε τα δικαιώματα του ονόματος για περίπου 8,5 εκατ. ευρώ το 2009. Η συμφωνία έδωσε στην εταιρεία τα δικαιώματα του ονόματος για 5 χρόνια. Τα δικαιώματα πωλήθηκαν από την πόλη του Γκντανσκ, προκειμένου να καλύψουν μέρος του κόστους του κτιρίου.

Δημοτικό Στάδιο, Poznan-πληθυσμός – 557,000-διεύθυνση- 5/7 Bułgarska, Poznan

Το γήπεδο είναι γνωστό ως Stadion Miejski στην πολωνική γλώσσα και άνοιξε το 1980. Είναι η έδρα του Λεχ Πόζναν μια ποδοσφαιρική ομάδα που βρίσκεται στη νοτιο-δυτική περιοχή της πόλης στην περιοχή Grunwald. Το γήπεδο ουσιαστικά ανακατασκευάστηκε, αρχής γενομένης από το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2010. Έχει χωρητικότητα για 43.090 θεατές και θα φιλοξενήσει τρεις κατηγορίες παιχνιδιών στο Euro 2012. Είναι το μεγαλ΄υτερο γήπεδο της χώρας, με πλήρως καλυμμένες κερκίδες.

Δημοτικό (City) Στάδιο, Wroclaw-πληθυσμός 638,000-διεύθυνση- 4/7 Śląska, Wroclaw

Αυτό είναι γνωστό ως το Stadion Miejski στην πολωνική γλώσσα και το γήπεδο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2011. Η κατασκευή άρχισε το 2009. Η επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου είναι με γρασίδι και θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει περίπου 43.000 θεατές. Το γήπεδο ανήκει στην πόλη του Βρότσλαβ και το γήπεδο είναι 105 μέτρα μήκος και 68 μέτρα πλάτος. Ο JSK Architekci είναι ο αρχιτέκτονας και το γήπεδο θα είναι η έδρα του τοπικού συλλόγου Σλασκ Βρότσλαβ.

Το στάδιο έχει ένα πεζόδρομο που το περιβάλλει και είναι εύκολα προσβάσιμο από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Υπάρχει μια μεγάλη VIP περιοχή, πολυτελείς σουίτες, ένα σημείο συνάντησης, όμιλοι επιχειρήσεων, κέντρο επικοινωνιών, ιατρικά δωμάτια, και τα γραφεία της αστυνομίας. Υπάρχουν επίσης θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και τους συνοδούς τους. Το γήπεδο βρίσκεται στο ποταμό Sleza και υπάρχει κοντά συγκρότημα με καζίνο, μουσείο, και γυμναστήριο.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2012 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.