Πληροφορίες, «θόρυβος» και στοίχημα

RumorsΟι απόψεις είναι δωρεάν, αλλά οι πληροφορίες είναι πολύ ακριβές. Πρόκειται για μια σκληρή πραγματικότητα για τους παίκτες του στοιχήματος που αναζητούν κάποιο πλεονέκτημα όσον αφορά τις πιθανότητες επιτυχίας των στοιχημάτων τους. Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε πλέον, οι απόψεις αυξάνονται σε αριθμό με ρυθμό εκθετικά. Το ζήτημα είναι να ξεχωρίσουμε την πληροφορία από τον «θόρυβο». Η επιτυχία στο στοίχημα εξαρτάται από τις σωστές και έγκυρες πληροφορίες και όσο πιο γρήγορα τις έχουμε, τόσο το καλύτερο.

 

Η αναζήτηση της αλήθειας

Για την πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος ωστόσο, που δεν ασχολούνται ενεργά με την τεχνολογία και τα στοιχηματικά μοντέλα, αυτές οι πολύ χρήσιμες πληροφορίες δεν φτάνουν ποτέ εις γνώσην τους. Μπορεί να έχουν πληροφόρηση από δεύτερο χέρι μέσω των κοινωνικών δικτύων κυρίως, αλλά αυτό αποτελεί πρόβλημα. Λόγω του γεγονότος ότι οι πληροφορίες είναι τόσο ακριβές, όσοι τις γνωρίζουν δεν μιλούν και από την άλλη πλευρά όσοι συνήθως μιλούν απλά δεν γνωρίζουν.

Το ζήτημα είναι πάντως ότι σύμφωνα με μια έγκυρη έρευνα του 2015, το 88% των πιο νεαρών ηλικιών ενημερώνεται για τα γεγονότα τακτικά μέσω του Facebook.

 

Η περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του 2016 ήταν η επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, γιατί ήρθε σε πλήρη αντίθεση με τις απόψεις των περισσότερων, τις δημοσκοπήσεις και τις οικονομικές αγορές.

Αν και ορισμένες φορές τα φαβορί χάνουν, το πρόσφατο επίσης παράδειγμα του βρετανικού BREXIT, δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα όσον αφορά την πληροφόρηση και πάμπολλες και διάσπαρτες πηγής παραπληροφόρησης ή άποψης που δεν αποτελούν πληροφόρηση.

 

Το φαινόμενο της παραπληροφόρησης δεν είναι κάτι νέο

Οι ψευδείς ειδήσεις και η παραπληροφόρηση δεν αποτελούν κάποιο νέο φαινόμενο. Η ανθρώπινη ιστορία είναι πραγματικά γεμάτη με τέτοια παραδείγματα και πριν ανακαλυφθεί το τυπογραφείο, η αποτύπωση των γνώσεων και πληροφορίων γινόταν αποκλειστικά από τα μοναστήρια, κάτι που δημιούργησε αναπόφευκτα προκαταλήψεις και στρεβλώσεις. Ακόμη και μετά την εφεύρεση του Γουτεμβέργιου οι φήμες εξακολουθούσαν να διαδίδονται με ευκολία.

 

Αντιμετωπίζοντας τις προκαταλήψεις

Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα ψευδή νέα είναι τόσο επιτυχημένα είναι γιατί διαδίδονται εύκολα και μας καλύπτουν τις προσδοκίες μας, πλασματικά βέβαια μέχρι να τις ακυρώσουν. Αναζητούμε ειδήσεις που να επιβεβαιώνουν ότι η άποψή μας για τον κόσμο στον οποίο ζούμε είναι ακριβής και η νέες τεχνολογίες κάνουν αυτή τη δουλειά πιο εύκολη, καθώς οι συνήθειές μας καταγράφονται με το κάθε μας κλικ και μας προσφέρονται πληροφορίες ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Η προκατάληψη αυτής της επιβεβαίωσης που αναζητούμε μας απομονώνει όσον αφορά τις απόψεις μας. Αυτό συμβαίνει περισσότερο σε ζητήματα πολιτικής, αλλά και στον χώρο των αθλημάτων συχνά δεν θέλουμε να δεχτούμε κάποια πράγματα και υπερασπιζόμαστε αντίθετα κάποια άλλα με ένταση.

Αυτό που είναι σημαντικό για τους παίκτες του στοιχήματος με φιλοδοξίες, είναι να αντιληφθούν πως να αυξήσουν τις δυνατότητες απόκτησης έγκυρων πληροφοριών την εποχή που ζούμε πλέον. Ορίστε κάποιες προτάσεις από εμάς που θα σας βοηθήσουν στο δύσκολο αυτό έργο:

– Χρησιμοποιήστε κριτική σκέψη. Η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε ακραίες απόψεις,

– Αναζητήστε εάν η πληροφορία που διαβάζετε είναι πρωτογενής ή όχι,

– Θυμηθείτε ότι η επιτυχία στην πολιτική ή σε ένα άθλημα κάποιου δεν τον κάνει καλό στην πρόγνωση γεγονότων και αποτελεσμάτων στην πολιτική ή στο στοίχημα,

– Ορισμένες φορές είναι αδύνατο να βρεθεί η αλήθεια και αυτό είναι ένα γεγονός με το οποίο θα πρέπει να συμβιβαστούμε.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 1, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.