Ποια είναι η διαφορά του European Handicap με το Asian Handicap;

ballΓια το Asian Handicap έχουμε μιλήσει κάποιες φορές και έχουμε δώσει κατά καιρούς και προγνωστικά στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας το. Ωστόσο αρκετός κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα δεν γνωρίζει ότι παράλληλα με το Asian Handicap υπάρχει και το European Handicap ή Ευρωπαϊκό Πλεονέκτημα αν το μεταφράσουμε στη γλώσσα μας. Το European Handicap δεν θα το βρείτε πολύ συχνά, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες χρησιμοποιούν περισσότερο το Asian Handicap, ωστόσο καλό είναι να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες, παρεξηγήσεις και στοιχηματικά λάθη από παίκτες του στοιχήματος.

Η πιο βασική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο Asian Handicap και στο European Handicap είναι ότι στην περίπτωση του δεύτερου τα πιθανά τελικά αποτελέσματα δεν περιορίζονται σε δύο (Asian Handicap) αλλά σε 3, γιατί απλούστατα είναι πιθανή και η ισοπαλία στα παιχνίδια που προσφέρονται για στοίχημα.

Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση του European Handicap είναι ότι προστίθεται ένας αριθμός τερμάτων ή πόντων στην πιο αδύναμη ομάδα, όπως ακριβώς και στο Asian Handicap και στο τέλος, το αποτέλεσμα του αγώνα προκύπτει ανάλογα με τις προσθαφαιρέσεις των γκολ και των πόντων αυτών.

Συνεπώς, εάν θέλετε να ποντάρετε σε κάποιο φαβορί, φροντίστε ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από ότι αναφέρει το handicap, για να είναι τελικά επιτυχημένο και κερδοφόρο το στοίχημά σας. Ας δούμε ένα παράδειγμα για να εξηγήσουμε καλύτερα τι συμβαίνει. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι έχουμε τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Βέροια:

 

ΠΑΣ Γιάννενα (-1)

Ισοπαλία (-1)

Βέροια (+1)

 

Εάν ποντάρετε στο ΠΑΣ Γιάννενα (-1), για να κερδίσετε το στοίχημά σας θα πρέπει η ομάδα της Ηπείρου να επικρατήσει στον αγώνα με 2 γκολ διαφορά και άνω. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το παράδειγμα που σας παρουσιάζουμε, οι πιθανές εκβάσεις είναι οι εξής:

 

– Ο ΠΑΣ Γιάνεννα να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά και άνω (Κερδίζει το στοίχημα ΠΑΣ Γιάνεννα -1)

– Ο ΠΑΣ Γιάνεννα να κερδίσει ακριβώς με 1 γκολ διαφορά (Κερδίζει η Ισοπαλία -1)

– Το παιχνίδι να έρθει ισόπαλο (Κερδίζει το Βέροια +1)

– Η Βέροια να κερδίσει τον αγώνα (Κερδίζει το Βέροια +1)

 

Όπου προσφέρεται το European Handicap ενδέχεται να υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες για στοίχημα. Μην τα παραμελήσετε σαν προοπτική αλλά φροντίστε να μελετήσετε πολύ καλά το ζήτημα και να μην μπερδευτείτε με το Asian Handicap. Τα λάθη είναι δυστυχώς πάρα πολλά, ακόμη και σε αρκετά έμπειρους παίκτες του στοιχήματος. Φροντίστε λοιπόν να είστε πολύ προσεχτικοί για να μην βρεθείτε τελικά προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.