Ποια επαγγέλματα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στο αθλητικό στοίχημα;

actuaryΥπάρχουν σίγουρα τουλάχιστον 3 επαγγέλματα ανθρώπων, που παρέχουν τις ικανότητες εκείνες που χρειάζεται και ένας επιτυχημένος παίκτης του στοιχήματος. Εάν ένα από τα τρία που θα σας αναφέρουμε είναι η δουλειά σας, έχετε ένα προβάδισμα στο να ασχοληθείτε με το στοίχημα και να έχετε κέρδος πιο εύκολα από τους υπόλοιπους:

 

Ασφαλιστής

Σε πολλές ασφαλιστικές εταιρίες υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν περισσότερα από το να πουλούν ασφαλιστικά πακέτα. Από το να προβλέπουν πόσο θα ζήσετε και να εκτιμούν πόσο καλοί οδηγοί είστε. Η ανάλυση αυτών των δεδομένων επιτρέπει στις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες να υπολογίζουν το ρίσκο που υπάρχει όσον αφορά το σπίτι, το αυτοκίνητο, τη ζωή, τις ασθένειες κλπ. και να χρεώνουν ανάλογα τους πελάτες τους ώστε τελικά η εταιρία να είναι κερδοφόρα. Η όλη διαδικασία είναι παρόμοια με εκείνη που κάνουν οι υπάλληλοι των στοιχηματικών εταιριών ώστε να διαμορφώσουν τις αποδόσεις των αγώνων. Η μόνη διαφορά είναι ουσιαστικά η θεματολογία.

Και στις δύο περιπτώσεις η επιτυχία εξαρτάται από την ακρίβεια του υπολογισμού του ρίσκου. Αυτό κάνει τους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου πιο καλούς όταν ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα.

 

Οικονομικός αναλυτής – χρηματιστής

Στον κόσμο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών υπάρχουν άτομα που αγοράζουν και πωλούν οικονομικά προϊόντα βγάζοντας κέρδος. Μιλάμε για μετοχές, νομίσματα, αγαθά, CDO, κλπ. Αυτό μοιάζει ουσιαστικά με το στοίχημα, στο οποίο αγοράζουμε και πουλάμε αποδόσεις.

Οι άνθρωποι αυτοί αναζητούν τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν κάποιο πλεονέκτημα που θα τους οδηγήσει στο χρηματικό κέρδος. Εάν ανήκετε επαγγελματικά στον κλάδο και αναζητάτε έναν νέο τομέα επένδυσης, τότε το αθλητικό στοίχημα σίγουρα σας ταιριάζει. Από το 2008 και μετά, με τη διεθνή κρίση, είναι πολλοί οι επενδυτές της οικονομίας που στράφηκαν στο στοίχημα γιατί οι ευκαιρίες στο χρηματοοικονομικό τομέα περιορίστηκαν σημαντικά.

 

Επαγγελματίες gamers

Όπως αναφέραμε στις δύο πρώτες περιπτώσεις, οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την ανάλυση και διαχείριση κινδύνων και ρίσκων γίνονται πολύ καλοί επαγγελματίες και στον χώρο του στοιχήματος. Υπάρχει άλλη μια κατηγορία που τα πάει εξαιρετικά και αυτοί είναι οι επαγγελματίες gamers ή τουλάχιστον οι gamers που μπορεί να μην έχουν βγάλει πολλά λεφτά, αλλά έχουν ασχοληθεί σοβαρά και πολλές ώρες.

Δεν μιλάμε για βιντεοπαιχνίδια αποκλειστικά, αλλά και για καρτοπαίχνιδα όπως το Magic the Gathering, που διαθέτει και επαγγελματικές διοργανώσεις με έπαθλα εκατομμυρίων αλλά και πολύ δημοφιλή επιτραπέζια ή ακόμη και το τάβλι, το μπρίτζ, το σκάκι ή το πόκερ. Πρόκειται για στρατηγικά παιχνίδια, η λογική των οποίων είναι συγκρίσιμη με εκείνη του στοιχήματος, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με υβριδικά ψηφιακά πλέον παιχνίδια της παλιάς σχολής όπως το Dungeons and Dragons. Και αυτά ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.