Παρουσιάστηκε η χορηγία της Stoiximan στην Football League

stoiximanΣυνέντευξη τύπου με σκοπό να ανακοινωθεί η χορηγική συμφωνία ανάμεσα σε Stoiximan και σε Super League πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών. Πρόκειται για τη συμφωνία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016-17, η οποία πέραν των άλλων περιλαμβάνει και πολλές δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την στοιχηματική εταιρία που είναι πλέον ο χορηγός του δεύτερου σε δυναμικότητα ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μετά την Super League.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης περιλαμβάνει δράσεις σε φορείς, οργανισμούς και ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια περιλαμβάνεται η στήριξη της Εθνικής Ομάδας Αστέρων «Γκολ στη Φτώχεια», επισκέψεις στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Αρωγή» στην Αθήνα, στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων στα Τρίκαλα, στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρίες Κ.Ε.Π.Ε.Κ. στην Καρδίτσα, στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στη Μυτιλήνη, και τέλος συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πέρα από τις παραπάνω ενέργειες, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ανακοινώθηκε επίσης η διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της Πρωταθλήτριας Ομάδας της Stoiximan.gr Football League στο τέλος της τρέχουσας σεζόν με επίλεκτη ομάδα, με σκοπό οι εισπράξεις και τα έσοδα του αγώνα να δοθούν στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου και της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη χορηγική συμφωνία δήλωσε το μέλος του ΔΣ της Stoiximan κος Ιωάννης Σπανουδάκης, τονίζοντας ότι συνεργασίες αυτού του είδους φέρνουν την εταιρία του πιο κοντά στο όραμά της, το οποίο δεν είναι άλλο από τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, τον οποίο έχει μεγάλη ανάγκη η Ελλάδα. Αναφερόμενος στην Football League ο κος Σπανουδάκης ανέφερε πως αποτελεί ζωτικό κομμάτι και τροφοδότη του ελληνικού αθλητισμού, ενώ όπως είπε η προσπάθεια αναβάθμισής της είναι σημαντική ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο μέλλον να συνεχίσει να βγάζει σημαντικούς αθλητές.

Στα ίδια περίπου πλαίσια κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κ. Πάνου Κωνσταντόπουλου, διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε ότι σε κάθε συνεργασία της η Stoiximan προσβλέπει στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που βάζουν στο επίκεντρό τους την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Ο Πρόεδρος της Stoiximan.gr Football League κος Λεωνίδας Λεουτσάκος ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή για την Football League να έχει ως χορηγό της μια τόσο μεγάλη εταιρία όπως η Stoiximan, αναφέροντας επίσης ότι αισθάνεται υπερήφανος για τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα γιατί όλοι πιστεύουν ότι η παρουσία της Stoiximan αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία όλων των δράσεων. Τέλος ο κος Λεουτσάκος εξέφρασε την προσδοκία του η συνεργασία των δύο πλευρών να συνεχιστεί και τη  νέα αγωνιστική σεζόν.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 28, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.