Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Στοίχημα: Προγνωστικά και Αποδόσεις

Super LeagueΗμερομηνία: 10/5/2015
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Superleague πραγματοποιείται στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του αγώνα οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μόνο ποντάρισμα στο τελικό αποτέλεσμα και αυτό είναι που θα δοκιμάσουμε κι εμείς με τα προγνωστικά μας, τα οποία θα βασιστούν σε αυτή την περίπτωση στις αποδόσεις.

Εκτίμηση

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει λοιπόν ο αγώνας του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό και αν δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη από τους Θεσσαλονικείς, ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλία, θα αφήσουν τη μοίρα τους στα πόδια των υπόλοιπων διεκδικητών της παραμονής, που με τα αποτελέσματά τους θα καθορίσουν τελικά ποιοι μένουν και ποιοι πέφτουν. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αναζητά τη νίκη στο ματς αυτό προκειμένου να μπει στη φάση των play off με το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού και των υπόλοιπων διεκδικητών, κυνηγώντας τη θέση της εξόδου στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Κυριολεκτικά στο συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να αναμένουμε να «πέσουν κορμιά».

Νίκη των φιλοξενούμενων:

Παρατηρώντας τα πιθανά αποτελέσματα στο συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα, μπορούμε να δούμε ότι η περίπτωση της ισοπαλίας σίγουρα δεν αποτελεί εγγύηση για καμία από τις δύο ομάδες. Συνεπώς τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη και μάλιστα με ένταση και πάθος. Η απόδοση στο στοίχημα για τη νίκη του Πανιωνίου κυμαίνεται πάνω-κάτω κοντά στο 1,75 και είναι αρκετά χαμηλή δεδομένων των συνθηκών. Αντίστοιχα η απόδοση για νίκη του ΠΑΟΚ, η οποία ξεπερνά το 6 είναι πολύ υψηλή. Αν το παιχνίδι ήταν αδιάφορο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα χώραγε συζήτηση όσον αφορά τα προγνωστικά, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για την έξοδο στο Champions League και για τα πολλά εκατομμύρια που συνεπάγεται αυτή για τις ομάδες που παίζουν στη διοργάνωση, οι συναισθηματισμοί και οι καλές σχέσεις ομάδων και οπαδών πάνε «περίπατο». Η πρότασή μας λοιπόν είναι το διπλό, δηλαδή η νίκη του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση. Η απόδοση στο stoiximan.gr είναι 6,5 και σε αυτήν ακριβώς σας προτείνουμε να επενδύσετε. Η έδρα αποτελεί μεν ένα πλεονέκτημα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά μην ξεχνάμε ότι πολύ περισσότερο μετρά η ποιότητα της κάθε ομάδας. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο ο ΠΑΟΚ σίγουρα υπερέχει.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 10/5/2015

Αποδόσεις:
Πανιώνιος: 1.72
Ισοπαλία: 3.10
ΠΑΟΚ: 6.50
 
Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη για τον ΠΑΟΚ
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.