Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα: Στοίχημα Προγνωστικά και Αποδόσεις

Super LeagueΤελευταία αγωνιστική στην ελληνική Superleague λίγο πριν την έναρξη των Play off που θα καθορίσουν ουσιαστικά τις θέσεις εξόδου στο επόμενο Europa League, αλλά παράλληλα και τη δεύτερη θέση για την ομάδα που θα μετέχει στα προκριματικά του Champions League, πέρα φυσικά από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος μετέχει απευθείας στη φάση των ομίλων. Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο κουπόνι της τελευταίας αγωνιστικής είναι εκείνο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ας δούμε μια εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης των δύο ομάδων και τα προγνωστικά μας για το στοίχημα στον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Εκτίμηση:

Το ματς έχει μόνο μια ομάδα να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς Ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν μπορεί ούτως ή άλλως να λάβει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την απόρριψη της έφεσής του και την οριστικοποίηση της απόφασης για μη αδειοδότησής του. Συνεπώς πρόκειται για ένα εντελώς αδιάφορο ματς για την ομάδα της Ηπείρου, με ότι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό αγωνιστικά και στοιχηματικά. Φυσικά δεν είναι τόσο απλά μερικές φορές τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και συνεπώς δεν θα πρέπει να περιμένουμε ότι ο ΠΑΣ θα κάτσει να χάσει χωρίς προσπάθεια. Βέβαια, άλλο να αγωνίζεσαι με κίνητρο και άλλο να παίζεις χωρίς κάποιον σκοπό και μάλιστα μέσα σε μια αρνητική διάθεση απογοήτευσης.

Ανοιχτό παιχνίδι = πολλά γκολ

Είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να μπει δυνατά στο ματς και να προσπαθήσει να κυνηγήσει το σκορ και τη νίκη από την αρχή, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε επίσης ένα ανοιχτό παιχνίδι από τον ΠΑΣ που θέλει και αυτός να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους του για τη φετινή σεζόν με ένα καλό ματς. Οι συνθήκες και τα δεδομένα αυτά ευνοούν σίγουρα το μεγάλο σκορ και συνεπώς είναι καλή επιλογή ένα ποντάρισμα σε Over 2,5. Η απόδοση για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα που προσφέρει η novibet.com είναι 1,85!

Γιατί όχι ακριβές σκορ;

Είναι από τα πράγματα που δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς, αλλά αυτό το ματς «φωνάζει» για στοίχημα σε ακριβές σκορ αγώνα. Μπορεί κανείς να το πει διαίσθηση ή όπως αλλιώς θέλει. Τα προγνωστικά μας λένε ότι νικητής θα είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά ότι θα δούμε ένα ωραίο σε θέαμα και ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες και από τις δύο ομάδες. Δεδομένου ότι το ποντάρισμα σε νίκη του Παναθηναϊκού είναι απαράδεκτο όσον αφορά την απόδοσή του, το 2-1 φαντάζει μια προτιμότερη και ασφαλέστερη στοιχηματική επιλογή με ένα μικρό ποντάρισμα. Η συγκεκριμένη επιλογή στο stoiximan.gr προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση 9 !

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.