Παίξε ζωντανό στοίχημα σαν αρχηγός

Zontano StoiximaΠαρότι από πολλές απόψεις μοιάζει με το κανονικό, το ζωντανό στοίχημα διαθέτει τους δικούς του κανόνες, τους οποίους πρέπει να ακολουθούν οι παίκτες που ασχολούνται με αυτό εάν θέλουν να έχουν επιτυχίες και να κερδίσουν χρήματα από τα πονταρίσματά τους. Η αγορά των ζωντανών στοιχημάτων έχει γίνει πολύ πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές ιστοσελίδες να δίνουν πλέον μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό, προσφέροντας περισσότερους αγώνες, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και πιο λειτουργικά συστήματα ζωντανού στοιχήματος. Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με αυτού του είδους τα στοιχήματα σας παραθέτουμε κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου:

Ορθή διαχείριση χρημάτων

Είναι κάτι στο οποίο όλοι οι παίκτες θα πρέπει να ρίχνουν την προσοχή τους, ανεξάρτητα από τη στοιχηματική τους στρατηγική και αν ασχολούνται με το ζωντανό στοίχημα ή όχι. Θα πρέπει λοιπόν τα πονταρίσματα σε κάθε στοίχημα να υπολογίζονται με βάση το συνολικό κεφάλαιο του παίχτη και καθώς στο ζωντανό στοίχημα μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για μονά αποδεκτά στοιχήματα, καλό είναι να τοποθετεί το ίδιο ποσό (όχι περισσότερο από το 5% του συνολικού κεφαλαίου) σε μονά αποδεκτά στοιχήματα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται υψηλότερες πιθανότητες κέρδους μακροπρόθεσμα.

Ποντάρετε μόνο σε αθλήματα που γνωρίζετε

Μια από τις ιδιαιτερότητες των ζωντανών στοιχημάτων είναι ότι δίνουν τη δυνατότητα κέρδους ανάλογα με το πόσο ο παίκτης κατανοεί τον συγκεκριμένο αγώνα και κυρίως το συγκεκριμένο άθλημα στο οποίο ποντάρει. Επομένως, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας θα πρέπει ο παίκτης του ζωντανού στοιχήματος να ποντάρει μόνο σε γεγονότα και αθλήματα τα οποία παρακολουθεί στενά. Μην πετάτε τα χρήματά σας σε αθλήματα για τα οποία δεν γνωρίζετε τίποτα.

Παρακολουθήστε τους αγώνες όταν αυτό είναι εφικτό

Θετικό στοιχείο των ζωντανών στοιχημάτων είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μέρος του αγώνα πριν ποντάρετε τα χρήματά σας, κάτι το οποίο μπορεί πραγματικά να αποτελέσει τη διαφορά ανάμεσα στη επιτυχία και την αποτυχία. Σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε λοιπόν πως παρατάσσονται οι δύο ομάδες και τι τακτικές και στυλ παιχνιδιού θα ακολουθήσουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Εάν το ματς στο οποίο στοιχηματίζετε δεν μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση, να είστε σίγουροι ότι κάποια από τις στοιχηματικές εταιρίες στις οποίες έχετε λογαριασμό θα τον μεταδίδει με Live Streaming μέσω της ιστοσελίδας της.

Μην κυνηγάτε τα αποτυχημένα σας αποτελέσματα

Ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά του ζωντανού στοιχήματος είναι ότι προσφέρει πολλές ευκαιρίες με νέες στοιχηματικές επιλογές να υπάρχουν διαθέσιμες κάθε λεπτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι αναγκασμένος να περιμένει ώρες προκειμένου να δει ποιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα, συνεπώς το ζωντανό στοίχημα είναι ιδανικό για τους ανυπόμονους παίκτες, καθώς τα περισσότερα αποτελέσματα διευθετούνται μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο εδώ υπάρχει μια μικρή παγίδα, από τη στιγμή που δημιουργείται ο κίνδυνος να μπείτε στον πειρασμό να προσπαθήσετε να κυνηγήσετε τις απώλειές σας με στοιχήματα που έχετε πάρει παρορμητικά, χωρίς ιδιαίτερη μελέτη, κάτι που πραγματικά αποτελεί τεράστιο σφάλμα.

Γνωρίστε την αγορά

Πριν ξεκινήσετε να ποντάρετε ζωντανά, είναι καλό να εξοικειωθείτε λίγο με την αγορά και να δείτε πως λειτουργεί. Παρακολουθήστε πως γίνονται οι αυξομειώσεις των αποδόσεων. Από τις στιγμή που οι αποδόσεις αλλάζουν κάθε λεπτό, θα πρέπει να ενεργείτε τάχιστα. Μην ξεχνάτε τέλος να ρίχνετε πάντα μια ματιά για μπόνους και προσφορές, τις οποίες δίνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες στους χρήστες στο ζωντανό στοίχημα και σε άλλες περιπτώσεις, καθώς με αυτές αυξάνετε τα κέρδη σας και μειώνετε τις απώλειές σας.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.