Ολοκληρώθηκε χωρίς ανανέωση η συνεργασία Stoiximan – ΚΑΕ ΠΑΟ

stoiximan-paoΜετά από δύο χρόνια συνεργασία, όσον αφορά την χορηγία της φανέλας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την στοιχηματική εταιρία Stoiximan, οι δύο πλευρές χωρίζουν, καθώς όπως ανακοινώθηκε δεν θα υπάρχει ανανέωση της συνεργασίας.

Η ολοκλήρωση της χορηγικής συνεργασίας με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έφτασε στο τέλος της και ο χωρισμός φαίνεται να είναι «φιλικός». Οι δύο πλευρές μετά την κοινή τους διαδρομή μάλιστα έσπευσαν να ανακοινώσουν τα πολύπλευρα αποτελέσματά τους και να ευχαριστήσουν η μία την άλλη για την αμοιβαία συνεργασία και υποστήριξη τα δύο τελευταία χρόνια.

Η εν λόγω συνεργασία υπογράφηκε το 2013 και με αυτή επισφραγίστηκε μια πρότυπη μορφή συνεργασίας που στηρίχθηκε  στα χαρακτηριστικά της επιτυχίας, των υψηλών στόχων και της ανάδειξης των ιδανικών του αθλητισμού.

Η  εταιρία Stoiximan υποστηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία χρόνια και αποτέλεσε για δυο συνεχόμενα έτη το μεγάλο χορηγό της πλέον επιτυχημένης ελληνικής μπασκετικής ομάδας, έχοντας καταφέρει να μετατρέψει την απλή χορηγική αθλητική ενίσχυση, σε μια στρατηγική συνεργασία που επέτρεψε και στις δυο πλευρές να αναπτύξουν δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο αθλητισμός δεν ορίζεται μόνο μέσα στα στενά του πλαίσια.

 

Κοινή δράση και συνεργασία

Στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε ανάληψη πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της σχέσης υπευθυνότητας που αναπτύχθηκε και μάλιστα όχι μόνο στα στενά πλαίσια του αθλητισμού, αλλά στην ίδια την κοινωνία και στα μέλη της.

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε κοινές ενέργειες με το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», τη συμμετοχή στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της Stoiximan κατά του σχολικού εκφοβισμού #MiFovasai, την υλοποίηση του προγράμματος «One Team- Basketball is everywhere» της Euroleague της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την επίσκεψη των αθλητών στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου. Όλες αυτές οι δράσεις που πραγματοποιήθηκα, χαρακτήρισαν την κοινή κοινωνική δράση της Stoiximan και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις οποίες ανέλαβαν να υλοποιήσουν με συνέπεια καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Ταυτόχρονα Stoiximan και Παναθηναϊκός στάθηκαν δίπλα ακόμη και σε απλούς φιλάθλους που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας και χρειάστηκαν βοήθεια.

 

Συγχαρητήρια επιστολή της Stoiximan στην ΚΑΕ ΠΑΟ

Προκειμένου να ευχαριστήσει το ελληνικό σωματείο για τη συνεργασία, ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan σε ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε προς τη διοίκηση της  ΚΑΕ και αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της σημείωσε: «Καταφέραμε, πέρα από την χορηγική στήριξη της ομάδας του Παναθηναϊκού, να αναλάβουμε, από κοινού, δράσεις που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της χορηγικής σχέσης, τόσο για την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων όσο και για την στήριξη της κοινωνίας και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σημείο που ταυτίστηκαν απόλυτα οι αρχές και οι αξίες των δυο οργανισμών.

Είχαμε την τιμή να αποτελέσουμε μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού, όπως και να δούμε το λογότυπο μας, στην τελευταία εμφάνιση ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους αθλητές της σύγχρονης ελληνικής αθλητικής ιστορίας, του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Θέλω να πιστεύω ότι σταθήκαμε στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ότι η πρόθεσή μας να είμαστε μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας, μεταφράστηκε σε μια αρμονική συνεργασία μεταξύ μας».

Η Stoiximan αποτελεί την κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής αθλητικού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο και συνεχίζει να υλοποιεί το εκτεταμένο πλάνο δράσης της για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, σε επίπεδο ομάδων, ομοσπονδιών, αθλητών, συλλόγων και μαζικών αθλητικών διοργανώσεων ενώ ακόμα στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματός κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζει κοινωνικές οργανώσεις και ιδρύματα, που θέτουν στο επίκεντρο την οικογένεια, την κοινωνία και το περιβάλλον. Η Stoiximan είναι ακόμα, υπερήφανος υποστηρικτής της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ενώ παράλληλα στηρίζει 7 αθλητές και εθνικές ομάδες στο «Δρόμο για το Ρίο».

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.