Οι καλύτερες εφαρμογές και apps για στοίχημα

FAQsΟ ανταγωνισμός ανάμεσα στις στοιχηματικές εταιρίες είναι μεγάλος, γεγονός που σημαίνει ότι για να επιβιώσει κάποιος σε αυτή τη δύσκολη αγορά και προκειμένου να επικρατήσει ή έστω απλά να θεωρηθεί επιτυχημένος θα πρέπει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και καινούργια πράγματα στους χρήστες του σε σταθερή βάση.

Πριν από λίγα χρόνια, κάποιος θα έπρεπε να κάτσει μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του προκειμένου να στοιχηματίσει σε κάποιον αγώνα μέσω διαδικτύου. Η εξέλιξη της τεχνολογίας ωστόσο προσφέρει συνεχώς νέες δυνατότητες, απλοποιώντας πολλές από τις καθημερινές μας δουλειές. Ένας τέτοιος τομέας είναι και το online στοίχημα που πλέον και αυτός απολαμβάνει τις ευκολίες που προσφέρει η νέα τεχνολογία και οι φορητές συσκευές.

Εφαρμογές στοιχήματος για φορητές συσκευές

Η πλειοψηφία του κόσμου πλέον και κυρίως οι μικρότερες ηλικίες, βασίζονται στα κινητά τους τηλέφωνα και στα tablets για ένα σωρό απλές ή πιο σύνθετες καθημερινές εργασίες, που ήταν δύσκολο ή αδύνατο να πραγματοποιηθούν στο πολύ κοντινό παρελθόν και μάλιστα ακόμη και καθ’ οδόν. Παράλληλα όμως με την εργασία και η διασκέδαση έχει πολύ μεγάλη σημασία και σίγουρα δεν περιορίζεται μόνο σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τη χρήση πολυμέσων ή σε παιχνίδια, αλλά και σε άλλες εφαρμογές όπως είναι το στοίχημα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου, όπως η sportingbet.gr, η stoiximan.gr, η novibet.gr και η mybet.com έχουν φροντίσει πέρα από τη σταθερή πλατφόρμα τους στο διαδίκτυο να λειτουργούν εξειδικευμένες εφαρμογές προσφέροντας τις υπηρεσίες τους και σε κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές. Η λειτουργικότητα, το πλήθος των στοιχημάτων, η γκάμα των παιχνιδιών και γενικότερα οι υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η κάθε εφαρμογή είναι πλέον σημαντικά, καθώς το στοίχημα σε κινητά κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό της online στοιχηματικής δραστηριότητας. Ας δούμε συνοπτικά γιατί οι εφαρμογές των παραπάνω εταιριών που σας προτείνουμε ξεχωρίζουν:

Στοίχημα μέσω της εφαρμογής του sportingbet.gr

Στη διάθεση των παικτών 365 ώρες των χρόνο και 24 ώρες κάθε μέρα είναι η εφαρμογή για κινητά της sportingbet.gr. Η πλοήγηση, η αναζήτηση και η επιλογή των αγώνων γίνεται εύκολα μέσω της εφαρμογής που προσφέρεται σε συσκευές συμβατές με  iOS 4.3+ και Android 4.0+, δηλαδή με την πλειοψηφία των σύγχρονων tablets και smartphones. Η εφαρμογή προσφέρει όλα τα μονά και παρολί στοιχήματα, καθώς επίσης και στοίχημα live, ενώ επιπλέον υπάρχουν προσφορές, επιστροφή χρημάτων και freebets καθημερινά.

Η πρόταση του mybet.com

H mybet.com δεν προσφέρει κάποια εφαρμογή για κινητά που θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στο κινητό σας. Μέσω ωστόσο από τη διεύθυνση m.mybet.com η εταιρία προσφέρει μια ελαφρύτερη έκδοση της πλατφόρμας της όσον αφορά τα γραφικά, χωρίς «εκπτώσεις» όμως σε θέματα λειτουργιών και περιεχομένου. Έτσι προσφέρει καθημερινά περισσότερες από 1000 αγορές αποδόσεις διαθέσιμες οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με κανονικό στοίχημα και στοίχημα live.

Mobile στοίχημα στο stoiximan.gr

Αντίστοιχη περίπτωση με τη mybet.com είναι και εκείνη του stoiximan.gr που προσφέρει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της σε μια desktop έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μια έκδοση mobile για φορητές συσκευές μέσω του m.stoiximan.gr. Με τον τρόπο αυτό η πρόσβαση στο περιεχόμενο είναι εύκολη και γρήγορη, με ολόκληρο το πρόγραμμα των αγώνων και των στοιχημάτων της desktop έκδοσης. Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση λογισμικού ευνοεί σίγουρα χρήστες συσκευών με λειτουργικά όπως blackberry και windows που δεν είναι συμβατά με Android και iOS.

Η Novibet.gr στο κινητό σας

Και η novibet.gr επίσης δεν διαθέτει εξειδικευμένη εφαρμογή για στοίχημα μέσω κινητών αλλά τα πάντα γίνονται μέσω του m.novibet.com που προσπαθεί να μην επιβαρύνει με επιπλέον χρέωση δεδομένων τον λογαριασμό του κινητού σας και να αποφύγει τις καθυστερήσεις που προκύπτουν από τον μεγάλο όγκο δεδομένων ή ενδεχομένως το ασθενές σήμα του ασύρματου τηλεφωνικού δικτύου. Όλα τα χαρακτηριστικά ωστόσο βρίσκονται εκεί: μπόνους εγγραφής, Live στοίχημα, free bets και προσφορές όχι μόνο στο ποδόσφαιρό αλλά σε 17 διαφορετικά αθλήματα και μια επιπλέον ειδική κατηγορία στοιχημάτων που δεν έχουν σχέση με αθλήματα.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.