Οδηγός Νέου Παίκτη για Ιστοσελίδες Διαδικτυακού Στοιχήματος

FAQsΑφού έχετε επιλέξει την ιστοσελίδα στοιχηματισμού που σας αρέσει χρησιμοποιώντας τις κριτικές μας είναι καιρός να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα όπου θα σας πάει στην αρχική σελίδα και κάντε κλικ στο “join now” ή “create account now” για να ξεκινήσετε. Πρέπει να υπάρχει μια πολύ απλή φόρμα την οποία πρέπει να συμπληρώσετε (δεν παίρνει πάνω από δυο λεπτά) και αυτήν θα σας ζητήσει διάφορες πληροφορίες επικοινωνίας και μια διεύθυνση email όπου θα πρέπει να επιβεβαιώσετε.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Αφού εγγραφείτε επιτυχημένα, τα περισσότερα πρακτορεία θα σας δώσουν ένα δωρεάν στοίχημα ή άμεσο καταθετικό μπόνους όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε. Μερικές φορές αυτήν η δωρεάν προσφορά απαιτεί πρώτα μια κατάθεση από εσάς, έτσι για να κάνετε την πρώτη κατάθεση σας πηγαίνετε στο ταμείο και κάντε κλικ στις επιλογές κατάθεσεις. Θα υπάρχει ένα εύρος καταθετικών επιλογών συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών, χρεωστικές κάρτες, moneybookers και neteller. Αν οι παίκτες έχουν δυσκολία στην κατάθεση μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών ή με την υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας αν είναι διαθέσιμη.

Μετά από τα 10 λεπτά που χρειάστηκαν για να κάνε εγγραφή και να καταθέσετε, τώρα ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε την σελίδα. Κάντε κλικ στις διάφορες ενότητες για να περιηγηθείτε τριγύρω και διαβάστε όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το στοίχημα από κινητό και τους υπολογιστές. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο αργότερα. Για να βρείτε τα διάφορα παιχνίδια και αθλήματα όπου θέλετε να στοιχηματίσετε, κάντε κλικ στο άθλημα(βρίσκεται στην αριστερή μπάρα) και κάντε τις επιλογές σας πιο συγκεκριμένα όπως Premier League ή Serie B προγράμματα. Οι αποδόσεις για κάθε παιχνίδι θα εμφανιστούν δίπλα στην ημερομηνία έναρξης του παιχνιδιού. Μερικές φορές οι ιστοσελίδες όπως ή Betfair και το 888 Sport θα δείξεουν πόσα στοιχήματα γίνονται σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για να παίξετε ένα στοίχημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κλικ στο «place bet” κουμπί κάτω από τις εμφανιζόμενες αποδόσεις. Οι Έλληνες χρήστες είναι πιο γνώριμοι με τα δεκαδικά σημεία/κλασματικό σύστημα – για παράδειγμα μια νίκη μπορεί να δώσει 4.3 (αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα κερδίσουν €4.30 για κάθε ευρώ που στοιχηματίζουν). Οι παίκτες μπορούν λογικά να διαλέξουν μέσα από διάφορες επιλογές στοιχηματισμού συμπεριλαμβανομένων των μονών στοιχημάτων, σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής, συνδυασμούς και πολλαπλά στοιχήματα.

Αφού έχετε επιλέξει το στοίχημα σας, ένα νέο κουπόνι στοιχήματος ή φόρμα θα εμφανιστούν στην οθόνη. Αυτό χρειάζεται να επιβεβαιωθεί και σας δίνει απόδειξη για την συναλλαγή σας. Όλα τα προσωρινά σας στοιχήματα μπορείτε να τα δείτε στο μενού των “existing bets”, “bets in action” ή “betting slip”. Τα βοηθητικά κουμπιά μπορούν να είναι ευκολόχρηστα για νέους παίκτες για να τους εξηγήσουν πώς να βάλουν στοίχημα σε συγκεκριμένα παιχνίδια, μαζί με όρους και προϋποθέσεις, μαζί με το πότε θα πληρωθείτε.

Όταν έρχετε η στιγμή να πάρετε τα κέρδη σας, κάντε κλικ στην ενότητα του ταμείου και πηγαίνετε στις αναλήψεις: αυτό θα δώσει στους χρήστες την επιλογή να χρησιμοποιήσουν τις επιλογές για αναλήψεις. Αναλόγως την σελίδα και την μέθοδο, οι αναλήψεις μπορεί να είναι άμεσες ή μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες επεξεργασίας.

Έτσι καταλήγουμε στον οδηγό αρχαρίων για ιστοσελίδες στοιχηματισμού. Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.