Οδηγός κατάθεσης χρημάτων

FAQsΟι online gaming εταιρίες χρησιμοποιούν το «σύστημα ενός πορτοφολιού» που σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε ποσά σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας με ένα μόνο λογαριασμό, είτε παίζουμε στοίχημα, είτε πόκερ, είτε καζίνο.

Το μόνο που μένει, είναι να κάνουμε μία κατάθεση για να ξεκινήσουμε να παίζουμε. Οι διάφοροι τρόποι κατάθεσης ποικίλουν και υπάρχουν λύσεις για όλα τα γούστα. Εμείς σε αυτόν τον οδηγό θα σας παρουσιάσουμε τους κυριότερους και ασφαλέστερους τρόπους που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε καταθέσεις μέσω internet:

1. Κατάθεση με Paysafe

Η Paysafecard είναι μια κορυφαία παγκοσμίως εταιρία σε προπληρωμένες κάρτες για συναλλαγές στο διαδίκτυο. Αποτελεί έναν ασφαλή, γρήγορο, εύκολο και ανώνυμο τρόπο για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας, και οι κάρτες μπορούν να αγοραστούν σε εκατοντάδες καταστήματα στη χώρα μας (σε περίπτερα, Super Market κτλ). Η διαδικασία κατάθεσης με Paysafecard μοιάζει πολύ με τις προπληρωμένες κάρτες τηλεφώνου, και διατίθεται για τα ποσά των 10, 25, 50 και 100 ευρώ. Αν θέλετε να κάνετε μεγαλύτερη κατάθεση, τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και δέκα κάρτες σε μία και μόνο συναλλαγή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα της Paysafecard εδώ

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή κατάθεσης «Paysafecard» από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Πληκτρολογείτε το ποσό χρημάτων που επιθυμείτε να καταθέσετε.

3. Αυτόματα θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της Paysafecard όπου θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον 16ψήφιο κωδικό PIN που αναγράφεται στην Paysafecard που αγοράσατε. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία κάρτες, πρέπει να κάνετε κλικ στο «Εισαγωγή περισσότερων PIN».

4. Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στην εταιρία που επιλέξατε.

2. Κατάθεση με Visa – Mastercard

Οι πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard είναι από τους πλέον διαδομένους τρόπους κατάθεσης στο internet. Ωστόσο η κάρτα Visa δεν είναι απαραίτητο να είναι ταυτόχρονα και πιστωτική κάρτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα και με τον ίδιο τρόπο την Visa Prepaid κάρτα (προπληρωμένη Visa). Οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες εκδίδουν γρήγορα και εντελώς δωρεάν prepaid κάρτες Visa. Το μόνο που μένει να κάνετε, είναι να φορτώσετε με το επιθυμητό ποσό την κάρτα σας μέσω της τράπεζας σας, και θα μπορείτε κατευθείαν να την χρησιμοποιήσετε.

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή κατάθεσης «Visa» από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία στην online φόρμα της εταιρίας:

Αριθμός της κάρτας
Ημερομηνία λήξης της κάρτας
Όνομα κατόχου της κάρτας
Κωδικό CVC (τα τελευταία 3 ψηφία στο πίσω μέρος της κάρτας)
Το ποσό χρημάτων που επιθυμείτε να καταθέσετε

3. Επιλέγετε ξανά «κατάθεση» και τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στην εταιρία που επιλέξατε.

3. Κατάθεση με Skrill (Moneybookers)

Η Moneybookers είναι το πιο γνωστό ηλεκτρονικό πορτοφόλι τυχερών παιχνιδιών, ειδικά φτιαγμένο για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού παιγνίου. Είναι ένας εύκολος, γρήγορος και ιδιαίτερα ασφαλής τρόπος μεταφοράς χρημάτων, από και προς τον λογαριασμό σας, για τυχερά παιχνίδια – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα e-mail.
Πρώτα θα πρέπει να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Skrill (Moneybookers). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Skrill εδώ

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή κατάθεσης «Moneybookers» από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Πληκτρολογείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail, με την οποία είστε εγγεγραμμένος στη Moneybookers, και το ποσό που επιθυμείτε να καταθέσετε.

3. Αυτόματα θα μεταφερθείτε στο λογαριασμό σας Moneybookers, όπου θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε το password σας καθώς και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή με τα στοιχεία ασφαλείας σας.

4. Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στην εταιρία που επιλέξατε.

4. Κατάθεση με PayPal

Η PayPal είναι ένας από τους ασφαλέστερους κι ευκολότερους τρόπους για online πληρωμές, χωρίς να κάνετε γνωστά τα στοιχεία της κάρτας σας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού. Λειτουργεί ως «μεσάζοντας» μεταξύ εσάς και του πωλητή, κρατάει όλα τα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα κρυφά, και είναι ένας παγκόσμια
αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Λειτουργεί όπως ένας τραπεζικός λογαριασμός, δηλαδή μπορούμε να βάλουμε χρήματα από μια κάρτα ή από το λογαριασμό μας στην τράπεζα. Πρώτα θα πρέπει να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Paypal. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Paypal εδώ

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή κατάθεσης «PayPal» από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Πληκτρολογείτε το ποσό χρημάτων που επιθυμείτε να καταθέσετε.

3. Αυτόματα θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της PayPal, όπου θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail και το password του PayPal λογαριασμού σας.

4. Μετά την ταυτοποίηση του PayPal λογαριασμού σας, τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στην εταιρία που επιλέξατε.

5. Κατάθεση με Τραπεζική Μεταφορά

Το τραπεζικό έμβασμα (Bank Wire) είναι ένας ασφαλής τρόπος για να καταθέσετε χρήματα στις online gaming εταιρίες. Τα τραπεζικά εμβάσματα χρειάζονται συνήθως 3 – 5 ημέρες για να εισέλθουν στον λογαριασμό της εταιρίας που επιλέξατε. Η κατάθεση σας θα πιστωθεί στο online πορτοφόλι του λογαριασμού σας στην εταιρία, μόλις αυτή λάβει το έμβασμά σας.

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή κατάθεσης «Τραπεζική Μεταφορά» ή «Τραπεζικό Έμβασμα» (Bank Wire) από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Η εταιρία θα σας εμφανίσει μία σελίδα με τα στοιχεία του λογαριασμού της όπου θα πρέπει να γίνει η κατάθεση σας. Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα ή γράψτε τα στοιχεία του λογαριασμού σε ένα χαρτί.

3. Μπορείτε πλέον να κάνετε την κατάθεση σας στο κοντινότερο κατάστημα της τράπεζας σας.

4. Τα χρήματα πιστώνονται συνήθως σε 3 – 5 εργάσιμες μέρες.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 17, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.