Οδηγός για τα μπόνους των στοιχηματικών εταιριών

bonuswalletΟι εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος προσφέρουν συνήθως κάποιο μπόνους εγγραφής στους νέους παίκτες. Πρόκειται για έξτρα χρήματα που προσφέρονται κατά κύριο λόγο στην πρώτη κατάθεση του παίκτη, αλλά όχι μόνο. Οι συγκεκριμένες προσφορές δίνονται στους παίκτες ως ένα επιπλέον κίνητρο για την εγγραφή τους. Τα μπόνους αυτά είναι τις περισσότερες φορές αξιόλογα, παρότι υπάρχουν κάποια πράγματα που οφείλουμε να διευκρινίσουμε γι’ αυτά.

 

Κανόνες και προϋποθέσεις

Τα μπόνους συνήθως αφορούν ένα ποσοστό της κατάθεσης του παίκτη. Για παράδειγμα σε ένα μπόνους 100% έως 100 ευρώ, ο παίκτης θα πρέπει να καταθέσει ένα ποσό χρημάτων και θα λάβει ένα ισόποσο μπόνους για τα πρώτα 100 ευρώ που θα δώσει και όχι παραπάνω. Λαμβάνοντας το χρηματικό μπόνους ο παίκτης δεν είναι δυνατόν να το κάνει ανάληψη άμεσα. Έτσι θα ήταν σαν να μας πρόσφεραν εντελώς δωρεάν χρήματα, χωρίς ρίσκο: βάζεις 100 και παίρνεις 200…

Υπάρχει λοιπόν το λεγόμενο rollover, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα προαπαιτούμενο ποντάρισμα που οφείλει να κάνει ο παίκτης με τα χρήματα του μπόνους, πριν αυτό «ξεκλειδώσει». Τα rollovers ορίζονται ως πολλαπλασιαστής επί του μπόνους, πχ 3x την κατάθεση, που στη συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει για παράδειγμα σε ένα μπόνους 100 ευρώ ότι πρέπει να γίνει ποντάρισμα 100 x 3 = 300 ευρώ. Το ποσό αυτό δεν χρειάζεται να γίνει με τη μία, άλλωστε μπορεί να έχετε ούτως ή άλλως λιγότερα από 300 ευρώ στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να κάνετε πολλαπλά στοιχήματα, τα οποία αθροιστικά να φτάνουν το ποσό (πχ. 10 στοιχήματα των 30 ευρώ).

Συνήθως επίσης, ορίζεται από τις προϋποθέσεις της εταιρίας και κάποια ελάχιστη απόδοση στα σημεία που θεωρούνται έγκυρα για το rollover. Για παράδειγμα το rollover μπορεί να ισχύει σε παιχνίδια απόδοσης πάνω από 1,50 ή σε απόδοση απόδοση ορίζει η κάθε εταιρία.

Να σημειώσουμε ότι όταν ένας παίκτης παίρνει το μπόνους του, συνήθως τα χρήματα τοποθετούνται ξεχωριστά από εκείνα της κατάθεσης. Όταν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα στον λογαριασμό του μπόνους τότε χρησιμοποιούνται πρώτα αυτά, αλλά τα κερδισμένα χρήματα τοποθετούνται στον λογαριασμό της κατάθεσης.

winmoney

Freebets

Ορισμένα στοιχήματα, ονομάζονται freebets. Αυτά λειτουργούν λίγο διαφορετικά από τα χρηματικά μπόνους. Όταν μια εταιρία σας προσφέρει ένα freebet, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα στοίχημα, χωρίς να ρισκάρετε τα χρήματά σας. Αν χάσετε, τότε απλά εξαφανίζονται τα χρήματα του freebet και δεν υπάρχουν επιπτώσεις στο «ταμείο» σας. Όταν κερδίζετε, στον λογαριασμό σας μπαίνουν μόνο τα χρήματα του κέρδους και το ποσό του freebet Που σας έχει χορηγηθεί εξαφανίζεται. Δηλαδή σε ένα κερδισμένο freebet των 20 ευρώ σε μια απόδοση 2,5, το ποσό της νίκης είναι 20 x 2,5 = 50 ευρώ. Ωστόσο στον λογαριασμό σας θα μπουν μόνο τα 30 ευρώ του καθαρού κέρδους και τα 20 ευρώ του freebet θα εξαφανιστούν. Στις περισσότερε περιπτώσεις των freebets δεν απαιτείται rollover, ωστόσο αυτό δεν είναι δεδομένο.

 

Χρειάζεται προσοχή

Τα πράγματα είναι γενικά απλά στις περιπτώσεις των μπόνους. Ωστόσο θα πρέπει να διαβάζετε τους όρους και προϋποθέσεις. Μην θεωρείτε ποτέ κάτι δεδομένο, καθώς μπορείτε να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Τις περισσότερες φορές τα μπόνους έχουν πολύ λογικές προϋποθέσεις δίνοντας στους παίκτες ένα καλό πλεονέκτημα για καλά κέρδη.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.