Οδηγός εγγραφής στις εταιρίες

FAQsΗ εγγραφή γίνεται συνήθως με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις online gaming εταιρίες και οι διαφορές στον τρόπο εγγραφής είναι ελάχιστες από εταιρία σε εταιρία. Σε αυτόν τον οδηγό θα σας εξηγήσουμε πως δημιουργείτε λογαριασμό στις εταιρίες και τι πρέπει να προσέξετε κατά την εγγραφή σας, ώστε να δικαιούστε το μπόνους εγγραφής που σας κάνει δώρο η εταιρία που επιλέξατε!

Πρώτα από όλα πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο (link) που θα σας μεταφέρει στην εταιρία της επιλογής σας και θα σας δίνει το δικαίωμα να πάρετε το μπόνους που σας κάνει δώρο η εταιρία. Σημειώστε εδώ ότι στις περισσότερες εταιρίες δεν θα δικαιούστε το μπόνους εγγραφής αν δεν εγγραφείτε μέσω συνδέσμου των επίκαιρων προσφορών που προβάλει η εταιρία.

Εάν δεν είστε σίγουρος/η που πρέπει να πατήσετε, στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας μας ακολουθεί ένας πίνακας με συνδέσμους προς τις εταιρίες που σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε το μπόνους που προσφέρει η κάθε εταιρία. Πατήστε πάνω στο μπόνους που σας ενδιαφέρει (στοίχημα, πόκερ ή καζίνο) στην εταιρία της επιλογής σας και η προσφορά θα ανοίξει σε νέο πλοηγό (παράθυρο) για να μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια του οδηγού μας και ταυτόχρονα να κάνετε την εγγραφή σας με ευκολία στην εταιρία που διαλέξατε.

Εγγραφή με 5 απλά βήματα

Κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους της επιλογής σας στην αριστερή πλευρά.

Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει και θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Ανάλογα με την εταιρία, η πρώτη οθόνη διαφέρει. Εάν στην πρώτη οθόνη παρουσιαστεί μία φόρμα για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, τότε συνεχίζετε συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα με τα πραγματικά σας στοιχεία. Εάν δεν βγει απευθείας μία οθόνη για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, τότε ψάχνετε για την επιλογή «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ», ή «ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ», ή «ΠΑΙΞΤΕ ΤΩΡΑ» ή «PLAY NOW», ή «DOWNLOAD NOW» και στη συνέχεια συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία στη φόρμα εγγραφής.

Σε ορισμένες εταιρίες το μπόνους πιστώνεται αυτόματα στο λογαριασμό σας χωρίς να χρειαστεί καμία ενέργεια από εσάς. Σε άλλες εταιρίες θα πρέπει να εισάγεται τον κωδικό της προσφοράς μπόνους κατά την εγγραφή σας, ή να εισάγεται έναν κωδικό που θα σας αποστείλει η εταιρία στο email σας μετά την εγγραφή σας. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη και συνοδεύεται πάντα με ένα email οδηγιών από την εταιρία.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας και για να δικαιούστε το μπόνους εγγραφής που σας αναλογεί στην εταιρία που διαλέξατε, θα πρέπει να επιλέξετε έναν τρόπο κατάθεσης και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε μία επιτυχημένη κατάθεση. Το μπόνους που θα δικαιούστε θα είναι ανάλογο με το ύψος της πρώτης σας κατάθεσης μέχρι το όριο που θέτει η εταιρία που επιλέξατε. Εάν δεν έχετε εμπειρία με καταθέσεις ή αναλήψεις στο internet, μπορείτε να διαβάσετε τους οδηγούς μας για να μην μπερδευτείτε.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 17, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.