Οδηγός ανάληψης χρημάτων

FAQsΟι αναλήψεις από τις online gaming εταιρίες δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες. Με το «σύστημα ενός πορτοφολιού» που χρησιμοποιούν οι εταιρίες για να μας διευκολύνουν στις μεταφορές χρημάτων μας, μπορούμε πλέον να κάνουμε ανάληψη χρημάτων απευθείας από όλους τους λογαριασμούς μας στην ίδια εταιρία, είτε είναι στοίχημα, είτε πόκερ, είτε καζίνο.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας παρουσιάσουμε τους κυριότερους και ασφαλέστερους τρόπους που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε αναλήψεις από τις online gaming εταιρίες:

1. Ανάληψη με Visa

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων στη πιστωτική κάρτα Visa, καθώς και στη Visa Prepaid κάρτα σας (προπληρωμένη Visa). Συνήθως για να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ανάληψη μέσω της κάρτας σας Visa, θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει τουλάχιστον μία επιτυχημένη κατάθεση στην εταιρία με αυτή τη κάρτα. Επίσης αρκετές εταιρίες θα σας ζητήσουν να στείλετε τη φωτογραφία (μπρος–πίσω) της κάρτας σας (μέσω e-mail) για λόγους ασφάλειας και ταυτοποίησης.

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή ανάληψης «Visa» από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία για την κάρτα σας στην online φόρμα της εταιρίας (συνήθως είναι αποθηκευμένα από την πρώτη σας κατάθεση).

3. Πληκτρολογείτε το ποσό που επιθυμείτε να εισπράξετε στη κάρτα.

4. Επιλέγετε ξανά «ανάληψη» και τα χρήματα θα πιστωθούν στη Visa σας. Η πίστωση διαρκεί συνήθως 2 – 5 εργάσιμες μέρες.

2. Ανάληψη με Skrill (Moneybookers)

Η Skrill (Moneybookers) αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις για τη μεταφορά των χρημάτων σας από και προς τις online gaming εταιρίες. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αναλήψεις με την Moneybookers. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κάνει πρώτα έστω μία επιτυχημένη κατάθεση μέσω Skrill (Moneybookers).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Skrill εδώ

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή ανάληψης «Moneybookers» από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Οι περισσότερες εταιρίες θα σας παραπέμψουν κατευθείαν στο e-mail που είναι συνδεμένος ο λογαριασμός σας Moneybookers, διαφορετικά θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το e-mail του λογαριασμού σας Moneybookers.

3. Πληκτρολογείτε το ποσό που επιθυμείτε να εισπράξετε στο λογαριασμό σας Moneybookers.

4. Τα χρήματα πιστώνονται συνήθως εντός 24 ωρών στο λογαριασμό σας Moneybookers, και από ορισμένες εταιρίες σχεδόν άμεσα.

3. Ανάληψη με PayPal

Με τη Paypal μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να πραγματοποιήσετε αναλήψεις από τις online gaming εταιρίες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κάνει πρώτα έστω μία επιτυχημένη κατάθεση μέσω PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Paypal εδώ

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή ανάληψης «PayPal» από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Οι περισσότερες εταιρίες θα σας παραπέμψουν κατευθείαν στο e-mail που είναι συνδεμένος ο λογαριασμός σας PayPal, διαφορετικά θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το e-mail του λογαριασμού σας PayPal.

3. Πληκτρολογείτε το ποσό που επιθυμείτε να εισπράξετε στο λογαριασμό σας PayPal.

4. Τα χρήματα πιστώνονται συνήθως εντός 24 ωρών στο λογαριασμό σας PayPal, και από ορισμένες εταιρίες σχεδόν άμεσα.

4. Ανάληψη με Τραπεζική Μεταφορά

Η τραπεζική μεταφορά (Bank Transfer) είναι ένας ασφαλής τρόπος για να εισπράξετε τα χρήματα που κερδίσατε από τις online gaming εταιρίες. Οι τραπεζικές μεταφορές χρειάζονται συνήθως 2 – 5 εργάσιμες ημέρες για να εισέλθουν στην τράπεζα σας.

Τρόπος λειτουργίας

1. Κάνετε κλικ στην επιλογή ανάληψης «Τραπεζική Μεταφορά» ή «Τραπεζικό Έμβασμα» (Bank Transfer) από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

2. Θα εμφανιστεί μία online φόρμα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (ονομασία τράπεζας, αριθμό ΙΒΑΝ, κωδικό BIC κτλ).

3. Πληκτρολογείτε το ποσό που επιθυμείτε να εισπράξετε.

4. Τα χρήματα θα πιστωθούν σε 2 – 5 συνήθως εργάσιμες μέρες στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 17, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.