Ο ΟΠΑΠ αναβαθμίζει τα πρακτορεία του με τη συμβολή του ΟΤΕ

Σχέδιο αναβάθμισης των πρακτορείων του επεξεργάζεται ο ΟΠΑΠ, που αφορά τις υποδομές σε τηλεπικοινωνιακό επίπεδο. Πρόκειται για το πρόγραμμα με την ονομασία «Όραμα 2016», το οποίο έχει εξαγγελθεί από τον Σεπτέμβριο του 2016 και πιο συγκεκριμένα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Ντάμιεν Κόουπ. Στην προσπάθεια του Οργανισμού αυτή ο σύμμαχος θα είναι ο ΟΤΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ έχει αναθέσει στον ΟΤΕ τη δημιουργία νέων υποδομών όσο αναφορά την σύνδεση και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω διαδικτύου από τα χιλιάδες στοιχηματικά πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα, με βασικό στόχο τη δημιουργία μας βελτιωμένης εμπειρίας, αλλά παράλληλα και την υψηλή διαθεσιμότητα των υπηρεσιών. Παράλληλα, με τις νέες τηλεπικοινωνιακές υποδομές του Ομίλου Τηλεπικοινωνιών, ο ΟΠΑΠ θα μπορέσει να εισάγει νέα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως τα παιγνιομηχανήματα (VLT), καθώς επίσης και τις συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs). Να μην ξεχνάμε επίσης την πιο πρόσφατη προσθήκη στα πρακτορεία του Οργανισμού των Εικονικών Σπόρ, που είδαμε να διαφημίζονται το τελευταίο διάστημα κατά κόρον στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, ο κος Ντάμιεν Κόουπ ανέφερε πως η στρατηγική αυτή συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ εντάσσεται στα ευρύτερα σχέδια του ΟΠΑΠ για την επένδυση στο δίκτυο των πρακτορείων και την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών του Οργανισμού.  Όπως εξήγησε ο κος Κόουπ, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για τον Οργανισμό, καθώς θέτει τα τεχνολογικά θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας. Ο κος Κόουπ πρόσθεσε πως αυτό το γεγονός θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς επίσης και την βελτίωση των υπαρχόντων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ τόνισε επίσης πως η επιλογή του ΟΤΕ έγινε λόγω του γεγονότος πως πρόκειται για έναν κορυφαίο όμιλο, με μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο και λύσεις που μπορούν να διασφαλίσουν υψηλό επίπεδο υλοποίησης και απρόσκοπτη λειτουργία για το τεράστιο δίκτυο των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, που αποτελούν φυσικά τη ραχοκοκαλιά των δραστηριοτήτων του Οργανισμού».

Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ κος Μιχάλης Τσαμάζ ανέφερε πως ο Όμιλος του οποίου προΐσταται, με τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει και τις τεχνολογικές του λύσεις ICT, έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει στη δυναμική μετάβαση της κάθε επιχείρησης στη νέα ψηφιακή εποχή. Ο κος Τσαμάζ ανέφερε παράλληλα πως η στρατηγική αυτή συνεργασία με τον ΟΠΑΠ επιβεβαιώνει πως ο Όμιλος ΟΤΕ διαθέτει όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία, αλλά και την αξιοπιστία, για την υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων υψηλής τεχνολογίας που ανοίγουν τον δρόμο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, αλλά και της Ελλάδας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 3, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.