«Ντεμπούτο» στο χρηματιστήριο του Λονδίνου για την Paysafe

paysafegroupTo Paysafe Group, μετά την εξαγορά του Skrill το περασμένο καλοκαίρι και την μετονομασία του ομίλου από Optimal Payments με τη νέα ονομασία και την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας την οποία αποφάσισε και υλοποίησε, προχώρησε στις 23 Δεκεμβρίου 2015 σε μια ακόμη σημαντική επενδυτική κίνηση, με την εισαγωγή της μετοχής της επιχείρησης στο βρετανικό χρηματιστήριο αξιών.

Ο πάροχος ηλεκτρονικών οικονομικών υπηρεσιών που έχει στην κατοχή του τρεις από τις μεγαλύτερες υπηρεσείες διαδικτυακών ηλεκτρονικών πληρωμών και e-wallets: την Paysafecard, τη Skrill και τη Neteller, ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες διαδικασίες για την εισαγωγή της εταιρίας στο χρηματιστήριο (LSE) και στη συνέχεια, δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2015, η μετοχή του Paysafe Group ξεκίνησε τη διαπραγμάτευσή της κανονικά στη χρηματαγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την ίδια την εταιρία ανακοινώθηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποσκοπεί ουσιαστικά στην πραγματικότητα σε κάποια προσπάθεια εξεύρεσης νέων χρηματικών κεφαλαίων, επιπλέον ο όμιλος, όπως ανέφερε, αναμένει με αυτή του την κίνηση την προσέλκυση νέων επενδυτών και την αύξηση της χρηματικής ρευστότητάς του Paysafe Group. Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε ότι στόχος του Paysafe Group είναι έως την επόμενη άνοιξη του 2016, η μετοχή της Paysafe να πληροί πλέον τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εισαγωγή της, ουσιαστικά αν θέλετε ουσιαστικά την προαγωγή της και στον κατάλογο FTSE 250 του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, στον οποίο περιλαμβάνονται η 101η έως την 250η μεγαλύτερη εταιρία του βρετανικού χρηματηστηρίου. Η επόμενη αναθεώρηση για προαγωγή και υποβιβασμό εταιριών από και προς τον FTSE 250 είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2016.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.