Νέος χορηγός της Football League η Stoiximan

stoiximanfootball-leagueΤην στιγμή ακριβώς που η οικονομική κατάστασης του ελληνικού πρωταθλήματος της Football League είχε φτάσει στο απροχώρητο και η κατάσταση φαινόταν τελικά να μην είναι βιώσιμη, η δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου βρήκε έναν βασικό χορηγό, που δεν είναι άλλος από την στοιχηματική εταιρία Stoiximan, που πραγματικά της προσφέρει το «φιλί της ζωής».

Η καθαρά ελληνική στοιχηματική εταιρία Stoiximan, απέδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα την στήριξης της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό με την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την αρχή διοργάνωσης του πρωταθλήματος, που στο εξής θα oνομάζεται “Stoiximan.gr Football League”. Με τον τρόπο αυτό η δημοφιλής στοιχηματική εταιρία συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε φέτος με την ανάληψη της επίσημης χορηγίας και στην Basket League, αλλά με τις χορηγικές συμφωνίες μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων της χώρας όπως ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος, ο Άρης κ.α.

Δηλώσεις σχετικά με την επίτευξη και την ολοκλήρωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, κος Ιωάννης Σπανουδάκης, αναφέροντας σε αυτές ότι όλοι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με την ελληνική Football League, η οποία μετονομάζεται σε “Stoiximan.gr Football League”. Πρόσθεσε παράλληλα ότι στη Stoiximan έχουν αναλάβει έμπρακτα τη δεύσμευση για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα και πως εντός αυτού του πνεύματος, η εταιρία προχωρά στη χορηγία του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, προσφέροντας τα οφέλη της σε όσους σκοπεύουν να πρωταγωνιστήσουν στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος της εταιρίας όπως ανέφερε, είναι η αναβάθμιση του προϊόντος, η βελτίωση των υποδομών, ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας που την έχουν περισσότερο ανάγκη, και η ενίσχυση των ανταγωνιστικών δυνατοτήτων του Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League σε κάθε επίπεδο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πέρα από την καθαρά οικονομική συμφωνία της Stoiximan με την Football League, η γενικότερη συμφωνία περιλαμβάνει παράλληλα και πλήθος κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών τις οποίες θα δούμε να πραγματοποιούνται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, εντός του 2017. Υπεύθυνος όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις δικές του τόνισε πως στη Stoiximan όλοι πιστεύουν στη σύνδεση κάθε συνεργασίας με κοινωνικές δράσεις, κάτι που αποδεικνύεται εν τέλει και στην πράξη, μέσω του εκτεταμένου προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας της στοιχηματικής εταιρίας. Με αντίστοιχο τρόπο, ανέφερε ο κος Κωνσταντόπουλος, θα γίνουν κοινωνικές δράσεις με την έμφαση μάλιστα να δίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση στην επαρχία.

Τέλος, σχολιάζοντας την επίτευξη της συμφωνίας από πλευράς Football League, ο Α’ Αντιπρόεδρος του πρωταθλήματος κος Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε από την πλευρά του πως στην διοίκηση της Football League όλοι είναι χαρούμενοι με αυτή και σίγουροι ότι η συνεργασία θα συμβάλει καταλυτικά στην αναβάθμιση και στην εξέλιξη του προϊόντος της Football League.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 27, 2016 by : posted in News Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , , ,

Comments are closed.