Νέες κάρτες συναλλαγών από την Paysafe

emerchants_paysafeΤην γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων της αναμένεται να επεκτείνει το επόμενο διάστημα η εταιρία Paysafe. Η διαδικτυακή εταιρία έχει έρθει σε συμφωνία με την Emerchants, το αντικείμενο της οποίας είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών και συστημάτων ασφαλείας με προπληρωμένες κάρτες και πλήθος άλλων προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε διαδικτυακές συναλλαγές.

Σε πρώτη φάση η Paysafe επιθυμεί να αρχίσει τη διάθεση νέων καρτών προς τις στοιχηματικές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται στην Ευρώπη, οι οποίες με τη σειρά τους θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν σε αυτές το λογότυπό τους και να ονομάζουν όπως θέλει η καθεμία την κάρτα. Ουσιαστικά μιλάμε για χρεωστικές κάρτες, πιθανότατα VISA ή Mastercard οι οποίες θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον λογαριασμό του κάθε παίχτη. Με τον τρόπο αυτό οι παίκτες του στοιχήματος των εν λόγω εταιριών θα έχουν άμεση πρόσβαση στα κέρδη τους από το στοίχημα και δεν θα είναι πλέον υποχρεωμένοι να περιμένουν με τις ώρες ή ακόμη και με τις ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανάληψη των χρημάτων τους, πχ. Σε κάποιον τραπεζικό τους λογαριασμό. Αντίθετα οι κάρτες της Paysafe θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε κανονικά πρακτορεία (όχι ακόμη στην Ελλάδα γιατί μόνο ο ΟΠΑΠ διαθέτει πρακτορεία) είτε διαδικτυακά. Ωστόσο το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα χρήσης της κάρτας σε οποιοδήποτε ATM τράπεζας, από το οποίο θα μπορεί ο κάθε παίχτης να κάνει άμεση ανάληψη μετρητών από τον στοιχηματικό του λογαριασμό, άμεσα, χωρίς χρονοτριβές. Ουσιαστικά τα ποσά που διαθέτουν στον στοιχηματικό τους λογαριασμό θα προωθούνται στην κάρτα και μέσω της κάρτας θα λαμβάνονται μετρητά από τα ΑΤΜ στην Ελλάδα και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Αναφερόμενος στη νέα συνεργασία με την Paysafe, ο Γενικός Διευθυντής της Emerchants δήλωσε ότι με τις νέες κάρτες τους, οι πελάτες των στοιχηματικών εταιριών αποκτούν πλέον έναν γρήγορο και παράλληλα εύκολο τρόπο συναλλαγών. Αυτό, τόνισε, θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορούν να ασχοληθούν περισσότερο με το στοίχημα, κάτι που με τη σειρά του θα αυξήσει και τον χρόνο κατά τον οποίο παραμένουν online οι πελάτες των στοιχηματικών εταιριών.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής καρτών της εταιρίας Paysafe ανέφερε ότι η Emerchants διαθέτει καλά διαπιστευτήρια και παράλληλα διαθέτει μακρά εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων και τεχνολογιών που έχουν σχέση με το στοίχημα. Πρόσθεσε επίσης ότι γι’ αυτόν τον λόγο ο συνδυασμός των τεχνολογιών της Paysafe με την Emerchants, θα δημιουργήσει μια ισχυρή προσφορά στον τομέα των συναλλαγών και πιο συγκεκριμένα στις κάρτες συναλλαγών. Με τον τρόπο αυτόν, η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων που θα προσφέρουν θα είναι τέτοια, που δεν θα μπορούν να «αντισταθούν» οι στοιχηματικές εταιρίες.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.