Νέα ετήσια χορηγική συμφωνία ΚΑΕ Παναθηναϊκός – ΟΠΑΠ

ΔΦΕΜια μεγάλη ετήσια συμφωνία χορηγίας που φτάνει συνολικά τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ υπέγραψε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ. Με την εν λόγω συμφωνία ο στοιχηματικός οργανισμός γίνεται ο νέος επίσημος χορηγός της εταιρίας, μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης συνεργασίας με την στοιχηματική εταιρία Stoiximan, η οποία είχε συναφθεί το 2013.

Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει την προβολή του παιχνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη φανέλα της ομάδας μπάσκετ και με τον τρόπο αυτόν ο Παναθηναϊκός γίνεται η τρίτη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, με τις δύο άλλες ΚΑΕ να διαφημίζουν στην φανέλα τους το νεότερο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, το ΣΚΡΑΤΣ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών με την οποία, όπως αναφέρει, καλωσορίζει τον ΟΠΑΠ ως μεγάλο χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρεται επίσης ότι ο Παναθηναϊκός, που με τα 58 τρόπαια μεταξύ των οποίων τα 6 ευρωπαϊκά και το 1 διηπειρωτικό, θεωρείται η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 20ετία, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον ΟΠΑΠ, την κορυφαία εταιρεία του κλάδου των τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, ενώ από την ίδρυσή του, το 1958, μέχρι σήμερα, ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό, όσο και την κοινωνία.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι παρά τις δυσκολίες που διανύει η χώρα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ έχουν πάντα ως στόχο την κορυφή και μαζί θα πορευτούν βασιζόμενοι στο κοινό τους όραμα για την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Όσον αφορά το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τονίζεται ότι από το 2000, έχει κατορθώσει να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων, προσφέροντας μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλα τα αθλητικά γεγονότα. Τέλος όσον αφορά τον ΟΠΑΠ, η ανακοίνωση τονίζει ότι είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες τυχερών παιγνίων παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει στην Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα της».

Η συμφωνία έρχεται σε μια αγωνιστική περίοδο κατά την οποία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε την υπέρβαση, φέρνοντας στην ομάδα κορυφαίους μπασκετμπολίστες της Ευρωλίγκας, κάνοντας μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση και το ποσό της χορηγίας αναμένεται να καλύψει ένα μεγάλο μέρος από το οικονομικό «κενό» που έχει δημιουργηθεί.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.