Μήπως κάνεις ένα από αυτά τα λάθη στο στοίχημα;

loseΕίτε είναι κανείς επαγγελματίας παίκτης του στοιχήματος, είτε κάποιος αρχάριος που προσπαθεί τώρα να ξεκινήσει να ασχολείται, τα λάθη είναι αναπόφευκτα και συνήθως μας στοιχίζουν πολλά χρήματα. Συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι παίκτες του στοιχήματος ανεξαρτήτως εμπειρίας και σας προτείνουμε απλές λύσεις γι’ αυτά.

 

Κυνηγώντας τα χαμένα

Είναι πολύ εύκολο να πέσει κανείς στην παγίδα να αναζητά να καλύψει τις χρηματικές του απώλειες. Αυτό γίνεται συνήθως με το να ποντάρει λίγα χρήματα παραπάνω στο επόμενο στοίχημα το οποίο πραγματοποιεί. Σε κάποιες άλλες, πιο ανεξέλεγκτες καταστάσεις, κάποιοι παίκτες αρχίζουν να ποντάρουν σε οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους προκειμένου να πάρουν πίσω τα χαμένα χρήματα, ακόμη και αν τα στοιχήματά αυτά δεν είναι καλά. Τι μπορούμε να κάνουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση; Αρχικά θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν πρέπει να μας παρασύρουν οι συναισθηματισμοί και ο πανικός. Εμείς θα πρέπει να ελέγχουμε την ψυχολογία μας και όχι αυτή. Η λύση είναι απλή: σε κάθε περίπτωση μείνετε πιστοί στο πλάνο σας στοιχηματικά και συνεχίστε να ποντάρετε με τα ποσά που έχετε προαποφασίσει να ποντάρετε.

 

Έλλειψη ενός στοιχηματικού πλάνου

Εάν δεν χρησιμοποιείται κάποιο συγκεκριμένο στοιχηματικό πλάνο ή στρατηγική, τότε πιθανότατα ποντάρετε διάφορα ποσά σε κάθε σας στοίχημα με βάση πόσα χρήματα υπάρχουν στον τραπεζικό ή στοιχηματικό σας λογαριασμό. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να ποντάρετε λίγα χρήματα στα στοιχήματα που τελικά θα κερδίσετε και πολλά σε εκείνα που ενδεχομένως θα χάσετε. Αυτό φυσικά δεν είναι ότι το καλύτερο… Η λύση, εάν επιθυμείτε να έχετε κέρδη από τα στοιχήματά σας, είναι να πάρετε την όλη διαδικασία στα σοβαρά, με άλλα λόγια για ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένη στοιχηματική στρατηγική. Δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση για κάποιο προοδευτικό σύστημα πονταρίσματος που είναι πάντα καταδικασμένο στην αποτυχία. Μείνετε σε κάτι απλό, όπως το να ποντάρετε πάντα ένα συγκεκριμένο ποσό ή ένα σταθερό ποσοστό του χρηματικού σας κεφαλαίου (μικρό ποσοστό, όχι μεγάλο ποσοστό, πχ 1-2%).

 

Έλλειψη συγκεκριμένου κεφαλαίου

Το σφάλμα αυτό σχετίζεται πολύ με το προηγούμενο που σας αναλύσαμε παραπάνω. Εάν δεν διαθέτετε κάποιο συγκεκριμένο στοιχηματικό κεφάλαιο, ρισκάρετε να χάσετε χρήματα, τα οποία δεν έχετε την δυνατότητα ή πολυτέλεια να χάσετε. Η λύση είναι να βάλετε στην άκρη κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, με σκοπό να το χρησιμοποιείτε μόνο για το στοίχημα. Από τη στιγμή που το κάνετε αυτό, μπορείτε να χωρίσετε το κεφάλαιό σας σε κάποια μικρότερα ποσά ώστε πάντα να ξέρετε πόσα ποντάρετε ανά στοίχημα.

 

Ασυνέπεια στο να ακολουθήσετε μια μέθοδο για αρκετά μεγάλο διάστημα

Το τελευταίο λάθος στο οποίο θα αναφερθούμε είναι να μην ακολουθούμε μια σταθερή μέθοδο για αρκετό χρονικό διάστημα. Είτε αυτή η μέθοδος είναι ένα σύστημα που δημιουργήσατε οι ίδιοι, είτε τα στοιχηματικά προγνωστικά κάποιου άλλου ατόμου ή ιστοσελίδας. Συχνά βλέπουμε κάποιους να ακολουθούν μια μέθοδο για λίγες μέρες και στη συνέχεια να την εγκαταλείπουν γιατί έχασαν κάποια στοιχήματα, πριν στραφούν να ακολουθήσουν κάποια άλλη. Λίγες μέρες ή και ένας μήνες δεν είναι αρκετός χρόνος προκειμένου να δούμε εάν μια μέθοδος έχει αποτελέσματα ή όχι. Η λύση συνεπώς είναι να μείνουμε συνεπείς για τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε μια μέθοδο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να ακολουθείτε συνέχεια και αποκλειστικά αυτή τη μέθοδο. Μάλιστα αν δοκιμάζετε απλά μια νέα μέθοδο, απλά μην το κάνετε. Δοκιμάστε την πρώτα στο χαρτί χωρίς να ποντάρετε πραγματικά χρήματα για λίγους μήνες μέχρι να πειστείτε ότι έχει αποτελέσματα. Στη συνέχεια όμως όταν είστε βέβαιοι για την αποτελεσματικότητα, μην εγκαταλείπετε με την πρώτη κακοτυχία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 14, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.