Μια στρατηγική για over-under στοιχήματα

over-underΣήμερα σκοπεύουμε να σας αναλύσουμε μια απλή αλλά όπως φαίνεται αποτελεσματική στρατηγική πονταρίσματος σε over – under στοιχήματα. Πριν ξεκινήσουμε θα θέλαμε ωστόσο να αναφέρουμε ότι απλά σας δίνουμε μια ιδέα για το πως μπορείτε να ξεκινήσετε αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας στοιχηματικό μοντέλο, με ένα πραγματικό παράδειγμα. Δεν υποστηρίζουμε ότι με αυτή τη στρατηγική έχετε κάτι το σίγουρο και αποτελεσματικό, ούτε έχουμε εξετάσει σε βάθος την αποτελεσματικότητά του. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι είναι ένα επιτυχημένο σύστημα, αλλά όπως πάντα θα προτείναμε να το μελετήσετε λίγο σε βάθος χρόνου, να το βελτιώσετε και να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες αν σας αρέσει γενικά.

Η συγκεκριμένη στρατηγική αφορά τα πονταρίσματα σε over – under στο ποδόσφαιρο και σχετίζεται άμεσα με τη στατιστική. Μπορεί να φαίνεται κάπως απλή, αλλά πολλές φορές και τα απλά πράγματα είναι αποτελεσματικά.

Ας φανταστούμε ότι έχουμε έναν αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα Α και στην φιλοξενούμενη ομάδα Β. Καταρχήν το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να ελέγξουμε τον μέσο όρο γκολ που σκοράρει και που δέχεται η ομάδα Α στην έδρα της. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η γηπεδούχος ομάδα Α σκοράρει κατά μέσο όρο 2,1 γκολ και δέχεται 1,20 γκολ – δηλαδή 3,30 γκολ ανά αγώνα συνολικά.

Στη συνέχεια κάνουμε την ίδια διαδικασία για τον μέσο όρο που επιτυγχάνει και δέχεται η ομάδα Β, αλλά αυτή τη φορά στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Ας θεωρήσουμε κι εδώ ότι η ομάδα Β επιτυγχάνει κατά μέσο όρο 1,75 γκολ και δέχεται 1,15 – δηλαδή 2,90 γκολ κατά μέσο όρο στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Στη συνέχεια παίρνουμε τους δύο μικρότερους αριθμούς και τους προσθέτουμε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε 1,15 + 1,20 = 2,35 γκολ στον αγώνα αυτόν. Με παρόμοια διαδικασία βρίσκουμε και τον μέγιστο αριθμό γκολ που στην περίπτωση αυτή είναι 3,85. Ο μέσος όρος τώρα είναι 3,10, που είναι πολύ πάνω από τα επίπεδα του 2,5 γι’ αυτό ποντάρουμε over στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εάν έχουμε μέσο όρο 2,70 και άνω στοιχηματίζουμε στο over με πιο μεγάλο χρηματικό ποντάρισμα. Εάν ο αριθμός είναι ανάμεσα στο 2,50 και στο 2,70, τότε κρίνουμε μόνοι μας εάν αξίζει να ποντάρουμε στο over, αλλά εάν το κάνουμε το χρηματικό μας ποντάρισμα θα πρέπει να είναι μικρότερο. Στην περίπτωση που έχουμε μέσο όρο ανάμεσα σε 2,30 και σε 2,50 επίσης αποφασίζουμε αν θα ποντάρουμε στο under, αλλά σίγουρα και πάλι με χαμηλό χρηματικό ποντάρισμα. Εάν μέσος όρος των γκολ πάλι είναι 2,30 και κάτω, ποντάρουμε σε under με πιο υψηλά πονταρίσματα.

Ξαναλέμε ότι δεν μιλάμε για ένα σίγουρο και δοκιμασμένο μοντέλο, απλά σας δίνουμε μια ιδέα. Μπορεί να δουλεύει μακροπρόθεσμα, μπορεί και όχι. Με μια γρήγορη ανάλυση που κάναμε φαίνεται να έχει καλές προοπτικές και μπορεί να σας δώσει ενδεχομένως τη βάση για το δικό σας στοιχηματικό μοντέλο ή μια πρώτη ιδέα για το πως σκεφτόμαστε περίπου για να δημιουργήσουμε ένα στοιχηματικό μοντέλο. Φροντίστε να το δοκιμάσετε αν σας αρέσει και να διορθώσετε τις ατέλειές του.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 6, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.