Μέλος του στοιχηματικού οργανισμού ESSA η Stoiximan

2Μέλος του διεθνούς στοιχηματικού οργανισμού ESSA, ο οποίος ως στόχο του έχει την προστασία της ακεραιότητας του αθλητικού στοιχήματος στην Ευρώπη έγινε πριν από λίγες εβδομάδες η ελληνική στοιχηματική εταιρία Stoiximan. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε η Stoiximan αποτελεί πλέον το 21ο μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού, ο οποίος μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί και ένα σύστημα «προειδοποίησης» και «εντοπισμού» ύποπτων περιπτώσεων αθλητικού στοιχήματος, προσφέροντας στον οργανισμό στοιχεία και στατιστικά γι’ αυτούς.

Στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός ESSA καλωσόρισε στην ελληνική στοιχηματική εταιρία στον Οργανισμό, τονίζοντας ότι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, αλλά και στη Ρουμανία, καθώς η ελληνική εταιρία έχει ξεκινήσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της κι εκεί. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η Stoiximan αποτελεί τον κύριο χορηγό φανέλας του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας στο βόλει και στο πόλο, ενώ παράλληλα στηρίζει τις προσπάθειες πολλών Ελλήνων αθλητών σε πλήθος αθλημάτων, τους οποίους είδαμε και θαυμάσαμε με τις επιτυχίες τους στος πρόσφατες Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στη Βραζιλία. Πέραν των άλλων, αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρία Stoiximan αποτελεί έναν από τους χορηγούς της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Στη σχετική ανακοίνωση, εκ μέρους της ESSA καλωσορίζει στον Οργανισμό την Stoiximan ο Γενικός Γραμματέας, αναφέροντας ότι η εταιρία έχει καταφέρει να βρίσκεται απάξια ανάμεσα στις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και πως παρόλα αυτά δεν έμεινε εκεί, καθώς έχει φροντίσει να αναπτύξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες της με πλήθος ομάδων της χώρας μας, συμβάλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του καθαρού αθλητισμού στη χώρα μας.

Από την πλευρά του η Stoiximan, μέσω του μέλους του διοικητικού της συμβουλίου κ. Ιωάννη Σπανουδάκη, τόνισε ότι η διαφθορά απειλεί ένα από τους σημαντικότερους κλάδους στον οποίο δίνει μεγάλη προσοχή η εταιρεία, εξετάζοντας και προστατεύοντας τη σύνδεσή του με το αθλητικό στοίχημα. Παράλληλα ο κος Σπανουδάκης ανέφερε ότι ως στοιχηματική εταιρεία, η Stoiximan πιστεύει και επιθυμεί να λάβει μέρος σε μια κοινή προσπάθεια προκειμένου να καταπολεμηθεί η διαφθορά στο αθλητικό στοίχημα και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρία του έγινε μέλος του Οργανισμού ESSA. Αυτό όπως είπε ήταν το επόμενο λογικό βήμα. Τέλος το μέλος του ΔΣ της Stoiximan ανέφερε ότι ο ESSA διαθέτει ικανά συστήματα για την πρόληψη της διαφθοράς στο αθλητικό στοίχημα, κάτι που επιτρέπει στην ελληνική στοισηματική εταιρία να είναι σε θέση να προστατεύει τους πελάτες της, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα μέσω αυτής της συνεργασίας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.