Μεγάλος χορηγός του «Skritida Run» η Stoiximan

StoiximanΙσχυρή πρωταγωνίστρια όσον αφορά τις χορηγίες στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού και των κοινωνικών δράσεων παραμένει η στοιχηματική εταιρία Stoiximan. Μέσα στα πλαίσια αυτά που περιλαμβάνουν τη χορηγία μεγάλων διοργανώσεων, τη στήριξη Ολυμπιονικών,  αθλητών και μεγάλων ομάδων στα ομαδικά αθλήματα, αλλά και συμμετοχές και στήριξε σε κοινωνικούς σκοπούς και εκδηλώσεις, έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα δρόμου «Skritida Run».

Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση ενός βασικού αγώνα και πολυάριθμων παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιείται στις Κολλίνες Αρκαδίας και που φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017. Πέρα φυσικά από το αθλητικό και αγωνιστικό μέρος, σκοπός του συγκεκριμένου αγώνα είναι να αναδειχθούν τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και ιδιαίτερα δε του πανέμορφου δάσους της Σκριτίδας, απ’ όπου φυσικά πήρε και το όνομά του ο αγώνας.

Λίγες ημέρες πριν από την πραγματοποίηση της διοργάνωσης θα στηθεί σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης περίπτερο της στοιχηματικής εταιρίας, αλλά και της διοργάνωσης και εκεί μάλιστα θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές συμμετοχής στον αγώνα. Παράλληλα, όπως αναφέραμε, θα υπάρχουν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, μουσικές, καλλιτεχνικές γενικότερα και αθλητικές.

 

Αναφερόμενος στον αγώνα και στην χορηγία που προσέφερε η εταιρία του, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Stoiximan, κος Πάνος Κωνσταντόπουλος δήλωσε πως η Stoiximan επιδιώκει τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και μάλιστα έμπρακτα, αλλά και όσων διοργανώσεων σκοπό έχουν να προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και οι οποίοι προσφέρουν πνοή σε πόλεις όλης της ελληνικής περιφέρειας. Ο κος Κωνσταντόπουλος ανέφερε επίσης πως η Stoiximan συνεχίζει και φέτος με την χορηγία της, ακολουθώντας την επιτυχία του περυσινού «Skritida Run», με σκοπό να συνδράμει σε μία διοργάνωση ιδιαίτερη, η φήμη της οποίας είναι πλέον διεθνής.

Από τη δική του πλευρά, ο Γενικός Διευθυντής του αγώνα «Skritida Run» κος Γιάννης Ντάλλας τόνισε πως είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά όλων να βλέπουν μια κορυφαία και πολύ επιτυχημένη στον χώρο της εταιρία, την Stoiximan, να αναπτύσσεται συνεχώς και παράλληλα να υποστηρίζει ενεργά τη διοργάνωση του «Skritida Run» μέσω της μεγάλης χορηγία της. Ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης προσέθεσε πως η Stoiximan αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή το όραμα του «Skritida Run» και πως μέσω της ιδιαίτερα ισχυρής σχέσης που έχει δημιουργηθεί με την ελληνική στοιχηματική εταιρία, όλοι θεωρούν δεδομένο πως η προώθηση, η φήμη και η αναγνωσιμότητα του αγώνα και του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος θα γίνουν ακόμη πιο ισχυρότερα στο προσεχές μέλλον και καθώς η όλη διοργάνωση θα ωριμάζει σταδιακά μέσα στον χρόνο.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάιος 27, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.