Μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Πανιώνιος η Stoiximan

panioΜια πολύ σημαντική επικοινωνιακή συμφωνία εξασφάλισε με την στοιχηματική εταιρία Stoiximan η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου. Η ΠΑΕ του ιστορικού ελληνικού συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με την Stoiximan και πλέον το λογότυπο της ελληνικής εταιρίας στοιχήματος θα βρίσκεται στις φανέλες των ποδοσφαιριστών των «κυανέρυθρων», με αρχή από τον σημαντικό αγώνα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Ολυμπιακό, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. Να σημειώσουμε εδώ ότι η συγκεκριμένη συμφωνία χορηγίας θα αποφέρει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στην ομάδα του Πανιωνίου, το οποίο ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη από κάποια από τις δύο πλευρές. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο τα χρήματα που θα λάβει ο Πανιώνιος θα αποτελέσουν άλλη μια καλή πηγή εσόδων για την ιστορική ομάδα που στο παρελθόν αντιμετώπισε και δυστυχώς συνεχίζει να έχει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Ιδιαίτερα θερμό ήταν το πρώτο καλωσόρισμα του Προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. κυρίου Χρήστου Δάρα, ο οποίος αναφερόμενος στην διαφημιστική αυτή συμφωνία χορηγίας με τη Stoiximan, τόνισε εκτός των άλλων πως η οικογένεια του Πανιωνίου καλωσορίζει την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία, αναφέροντας παράλληλα στις δηλώσεις του ότι ο ίδιος και η ομάδα του είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι αυτή τη στιγμή που θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τη Stoiximan και πως όλοι επίσης ευελπιστούν ότι μέσα από αυτή την κοινή πορεία των δύο πλευρών το προσεχές χρονικό διάστημα θα δοθεί περισσότερη αξία τόσο στις αγωνιστικές επιδόσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο στο οποίο μετέχει, όσο και στο κοινωνικό έργο που αποτελεί συστατικό στοιχείο της ιστορίας του Πανιωνίου.

 

Οικονομική και κοινωνική συμφωνία ΠΑΕ Πανιωνίου – Stoiximan

Χαρούμενος και ικανοποιημένος από τις συμφωνία των δύο πλευρών δήλωσε από τη δική του πλευρά και ο κύριος Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας Stoiximan, ο οποίος ανέφερε ότι για τη Stoiximan είναι ιδιαίτερή χαρά και τιμή να γίνεται ο μεγάλος χορηγός ενός από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα, το οποίο για περισσότερα από 120 χρόνια μάλιστα προσφέρει πάρα πολλά στην ελληνική νεολαία και στον αθλητισμό της χώρας μας. Ο κύριος Σπανουδάκης στις σύντομες δηλώσεις του ως εκπρόσωπος της Stoiximan, πρόσθεσε ακόμη ότι η εταιρία του φιλοδοξεί να συνδράμει εκτός των οικονομικών, παράλληλα και στην κοινωνική δράση του ιστορικού ελληνικού συλλόγου, κάτι που θα γίνει μέσα από μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων κοινωνικής υπευθυνότητας, για τις οποίες θα πληροφορηθούμε όλοι σύντομα. Όπως εξήγησε ο κύριος Σπανουδάκης, αυτή είναι μια σημαντική προτεραιότητα τόσο για την στοιχηματική εταιρία Stoiximan, όσο και για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.