Μεγάλο φαβορί για τη νίκη στις αμερικανικές εκλογές η Χίλαρι Κλίντον

electionsΟλοκληρώθηκε στις ΗΠΑ η προεκλογική περίοδος για την εκλογή του νέου προέδρου στη χώρα, που για πρώτη φορά στην ιστορία μπορεί να είναι γυναίκα. Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, η Χίλαρι Κλίντον από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών είναι πολύ ισχυρό φαβορί για την επικράτηση, έναντι του Ντόναλντ Τράμπ του κόμματος των Ρεπουμπλικανών. Τεράστιο αουτσάιντερ είναι ο Γκάρι Τζόνσον από το Κόμμα Ελευθερίας (Libertarian), που όμως δεν φαίνεται ικανός να κάνει καμία έκπληξη σε αυτές τις εκολογές. Πρόκειται ξεκάθαρα για μια μάχη ανάμεσα Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ και φυσικά στον δικομματισμό ανάμεσα σε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, ο οποίος έχει παγιωθεί εδώ και πολλές δεκαετίες πλέον στις ΗΠΑ.

Οι κάλπες ανοίγουν στην Αμερική την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και μέσα σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε τον νέο πλανητάρχη. Φυσικά οι χαμηλές αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τη Χίλαρι Κλίντον και οι υψηλές αντίστοιχα αποδόσεις του Τραμπ οφείλονται στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων των τελευταίων ημερών, όπου η Κλίντον έχει μεν προβάδισμα, αλλά ο Τραμπ έχει μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την «ψαλίδα», έως και στις 2 ποσοστιαίες μονάδες σε εθνική κλίμακα, σύμφωνα με κάποιες δημοσκοπήσεις. Και αυτό το γεγονός παρότι ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται κατά κοινή ομολογία να έχει χάσει και τα τρία ντιμπέιτ, στα οποία έλαβαν μέρος οι δύο υποψήφιοι, δείχνει να εκμεταλλεύεται μια νέα έρευνα του FBI, η οποία αφορά το ζήτημα της διαρροής απόρρητων εγγράφων κατά τη διάρκεια την οποία η Χίλαρι Κλίντον διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Αυτή η ιστορία έχει κάνει ουσιαστικά τον Τραμπ να κερδίσει σημαντικό έδαφος την τελευταία ουσιαστικά στιγμή, λίγο πριν τις εκλογές, στη μάχη της κούρσας για την διαδοχή στον Λευκό Οίκο.

 

Προηγείται σε αποδόσεις και δημοσκοπήσεις η Χίλαρι Κλίντον

Παρόλα αυτά όπως είπαμε, οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν μεγάλο φαβορί για τη νίκη τη Χίλαρι Κλίντον. Πιο συγκεκριμένα, στοιχηματική εταιρία Stoiximan και στην κατηγορία «Πολιτική» η απόδοση να είναι η Χίλαρι Κλίντον η επόμενη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρεται σε απόδοση 1,26, ενώ αντίστοιχα η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ δίνεται στο 3,85. Θα λέγαμε ότι η διαφορά είναι μεγάλη συγκριτικά με τα όσα δείχνουν οι δημοκοπήσεις.  Μήπως και στην περίπτωση αυτή έχουμε κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Brexit στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν λίγους μήνες και αξίζει ένα ποντάρισμα στο αουτσάιντερ. Δεν θα σας δώσουμε πολιτικά προγνωστικά αλλά θα θέσουμε αυτόν τον προβληματισμό «επί τάπητος».

Να σημειώσουμε τέλος ότι η Stoiximan, πέρα από τον νικητή των εκλογών προσφέρει επίσης αποδόσεις για στοίχημα over/under 50% για τη Χίλαρι Κλίντον, over/under για τον αριθμό των πολιτειών που θα κερδίσουν συνολικά οι Δημοκρατικοί αλλά και ποσοστά για την επικράτηση Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών ανά πολιτεία στις ΗΠΑ. Αν σας ενδιαφέρει να στοιχηματίσετε στις αμερικανικές εκλογές σπεύστε τώρα, γιατί οι επιλογές αυτές θα είναι διαθέσιμες ακόμη για λιγότερο από 2 μέρες.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.