Μεγαλύτερο «άνοιγμα» της Paypal στην αγορά του στοιχήματος

paypalΈνα σημαντικό κίνητρο προκειμένου περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες να αρχίσουν να προσφέρουν την επιλογή του Paypal όσον αφορά τις καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων θέλει να δώσει η γνωστή εταιρία διαδικτυακών συναλλαγών.

Πιο συγκεκριμένα, η Paypal ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα σταματήσει να διασφαλίζει συναλλαγές οι οποίες θα αφορούν το στοίχημα, σε πολλές σημαντικές αγορές σε όλον τον κόσμο. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με μια αλλαγή της πολιτικής της εταιρίας και στους όρους χρήσης, η οποία θα αφορά οποιοδήποτε διαδικτυακό παιχνίδι ή υπηρεσία περιλαμβάνει κάποιο χρηματικό τέλος εισόδου ή έπαθλο για τον νικητή. Ωστόσο, αρκετές χώρες, όπως οι Η.Π.Α., ο Καναδάς και η Βραζιλία θα αποκλειστούν, τουλάχιστον προσωρινά, από το εν λόγω μέτρο.

Όπως ανακοίνωσε η Paypal, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σε άλλες κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, η διεθνής εταιρία πληρωμών θα άρει την προστασία πληρωμών και στην κατηγορία του crowdfunding, αλλά και σε συναλλαγές και πληρωμές με κυβερνητικές οργανώσεις και δημόσιες υπηρεσίες.

Όπως επισημαίνει η εταιρία, οι πρωτοβουλίες του crowdfunding δεν είναι βέβαιο αν θα έχουν τελικά επιτυχία για τον επενδυτή και συνεπώς αποτελούν μεγάλο ρίσκο όσον αφορά την επιτυχία τους.

Επανερχόμενοι στο ζήτημα του τζόγου, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από πέρυσι, η Paypal ξεκίνησε τις Online συναλλαγές με την ιστοσελίδα πόκερ wsop.com, σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε από τις δύο πλευρές ως δοκιμαστική, προκειμένου να δουν εάν μπορεί να διευκολύνει στον τομέα του διαδικτυακού στοιχήματος. Βέβαια η Paypal συνεργάζεται και με ορισμένες άλλες εταιρίες διαδικτυακού πόκερ και στοιχήματος τα τελευταία χρόνια λλά και με το στοίχημα σε fantasy sports και e-gaming. Είναι πολύ πιθανό μετά την επικείμενη αλλαγή να δούμε την Paypal ως επιλογή κατάθεσης/ανάληψης χρημάτων σε πολύ περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες αν όχι σε όλες σταδιακά μέσα στα προσεχή χρόνια.

 

Φορητή συσκευή για συναλλαγές και σε Bitcoin

Άλλη μια αγορά στην οποία θέλει να επενδύσει η Paypal τα επόμενα χρόνια είναι αυτή του bitcon και των υπόλοιπων ψηφιακών νομισμάτων ή κρυπτονομισμάτων όπως είναι πιο γνωστά παγκοσμίως. Για τον λόγο αυτόν, η εταιρία ανακοίνωσε ότι αρχικά διακόπτει τη λειτουργία της μέσω φορητών συσκευών σε λειτουργικά Windows Phone, Amazon και Blackberry (πιθανότατα για λόγους ασφάλειας), ενώ έχει γίνει γνωστό ότι η Paypal έχει προχωρήσει στην υποβολή αίτησης στις Η.Π.Α. για την κατοχύρωση μια ευρεσιτεχνίας, η οποία αφορά μια φορητή συσκευή συναλλαγών που θα δέχεται κρυπτονομίσματα.

Στην περιγραφή της συγκεκριμένης ευρεσιτεχνίας, αναφέρεται ότι πρόκειται για συσκευή η οποία περιέχει βάση δεδομένων για συναλλαγές και αποθηκεύει πληροφορίες για ψηφιακά νομίσματα και διάφορα πρωτόκολλα ασφαλείας. Όπως ένας χρήστης – κάτοχος smartphone χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική εφαρμογή – app για να μπει στο ebanking της τράπεζας που διαθέτει χρήματα, έτσι και με την συσκευή της Paypal, ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί το υπόλοιπο που διαθέτει στον λογαριασμό του στην εταιρεία online συναλλαγών, με την επιπρόσθετη δυνατότητα συναλλαγών και σε ψηφιακά νομίσματα (π.χ. Bitcoin) που θα κατέχει. Στην συσκευή της Paypal θα μπορούν να εισαχθούν διάφορες κάρτες τα κλειδιά ασφαλείας των οποίων θα είναι αποθηκευμένα εντός της συσκευής για να γίνεται ο απαιτούμενος έλεγχος ασφαλείας.

Στην αίτηση για την ευρεσιτεχνία, τονίζεται ότι η Paypal διαχειρίζεται ήδη ψηφιακά νομίσματα online, συμπεριλαμβανόμενων των Bitcoin, Litecoin και Dogecoin. Από το 2014, η Paypal είχε δείξει το ενδιαφέρον της για την χρήση ψηφιακών νομισμάτων, για να της δοθεί άδεια χρήσης Bitcoin από τους «καταστηματάρχες» ηλεκτρονικών καταστημάτων στο Ebay (στην οποία ανήκε στην εταιρεία online συναλλαγών μέχρι το 2014). Τέλος, να σημειώσουμε πως η αξία ενός Bitcoin έχει σκαρφαλώσει στα 480 ευρώ, ενώ διαθέσιμα για αγορά (ή μετατροπή σε αυτά) είναι περίπου 13,5 εκατομμύρια Bitcoin.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.