Μεγάλη επένδυση της Intralot στη Βουλγαρία

intralot-in-peruΣυνεχίζει τις επενδυτικές της δραστηριότητες στο εξωτερικό η εταιρία Intralot. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Βουλγαρίας, όπου η ελληνική εταιρία εξαγόρασε στρατηγικό μερίδιο της κορυφαίας εταιρίας στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών της γειτονικής μας χώρας.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Intralot, μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Bilot στη Βουλγαρία, αναμένεται να προχωρήσει άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα στην εξαγορά ποσοστού 49% των μετοχών της εταιρίας Eurobet, μια διαδικασία που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί και πρακτικά πιθανότατα έως τον Ιούνιο του 2016.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πάντως ότι η Intralot διατηρεί ήδη ισχυρή παρουσία αυτή τη στιγμή στην αγορά της Βουλγαρίας, διαθέτοντας μερίδιο 49% της εταιρίας Eurofootball, εδώ και λίγα χρόνια, από το 2012. Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική στοιχηματική εταιρία η οποία προσφέρει ζωντανό στοίχημα στη Βουλγαρία, αλλά και στοίχημα προκαθορισμένων αποδόσεων, διαθέτοντας ένα τεράστιο δίκτυο περισσότερων από 850 πρακτορείων σε όλη τη χώρα.

eurobet

Όσον αφορά και πάλι την νέα αυτή επικείμενη συμφωνία, ο Αντώνιος Κεραστάσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot δήλωσε ότι ο ίδιος προσωπικά και η εταιρία του αισθάνονται ιδιαίτερα ευτυχείς που η παρουσία της Intralot επεκτείνεται πλέον ακόμη περισσότερο στην αγορά της Βουλγαρίας, μέσω της εξαγοράς στρατηγικού μεριδίου της Eurobet, της εταιρίας, όπως ανέφερε, η οποία πρωταγωνιστεί στον τομέα της. Επιπλέον, ο κος Κεραστάσης τόνισε ότι η αλληλοσυμπλήρωση των προϊόντων των δύο εταιριών, θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους, μέσα σε μια πιο συγκεντρωμένη αγορά. Όπως ανέφερε, η συγκεκριμένη εξαγορά έρχεται σε ευθεία γραμμή με την ίδια την στρατηγική ανάπτυξη της ελληνικής εταιρίας, η οποία δίνει έμφαση στη σύναψη στρατηγικών συμμαχιών με ισχυρούς τοπικούς παίκτες. Ο Έλληνας παράγοντας της Intralot πρόσθεσε παράλληλα ότι μέσω των συνεργιών που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον με τη Eurobet, η Intralot θα έχει πλέον την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιχειρηματική της δράση στη Βουλγαρία και να διατηρήσει επίσης την ηγετική της θέση στην περιοχή.

Στις δικές του δηλώσεις, ο κος Millen Stamatov, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobet τόνισε ότι η στρατηγική συμμετοχή της Intralot στη Eurobet υποστηρίζει την ικανότητα της δεύτερης να προσελκύει μεγαλύτερους διεθνείς επενδυτές και ταυτόχρονα ενισχύει τη θέση της Eurobet στην τοπική αγορά του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Ο κος Stamatov επισήμανε τέλος ότι όλοι στην Eurobet είναι βέβαιοι ότι η διεθνής εμπειρία της Intralot στον συγκεκριμένο κλάδο, θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί περεταίρω η αξία της Eurobet προς τους μετόχους της και προς τους Βούλγαρους παίκτες.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.