Μεγάλες αλήθειες και ψέματα για το διαδικτυακό στοίχημα

bettingΟ κόσμος διαθέτει συχνά κάποιες αντιλήψεις για το αθλητικό στοίχημα που κάποιες φορές είναι απόλυτα σωστές, αλλά κάποιες φορές όχι. Ορισμένες φορές πιστεύουμε κάποια πράγματα επειδή να βλέπουμε και τα διαβάζουμε συνέχεια, λόγο δηλαδή αυτής της συνεχούς αναπαραγωγής τους. Για παράδειγμα υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να βγάλει κανείς χρήματα από το στοίχημα. Φυσικά αυτό δεν είναι αλήθεια, ωστόσο η πλειοψηφία του κόσμου το πιστεύει πραγματικά γιατί το έχει ακούσει τόσες φορές.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάντα είναι ψέματα. Για παράδειγμα υπάρχει επίσης η πίστη ότι οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πλεονέκτημα έναντι των παικτών του στοιχήματος. Αυτό αποτελεί πραγματικότητα και η επιτυχία στο στοίχημα έγκειται στο να μπορέσει κανείς να ξεπεράσει αυτό το πλεονέκτημα.

Ας δούμε λοιπόν ορισμένες από τις πιο βασικές αντιλήψεις του κόσμου για το στοίχημα και να εξηγήσουμε εάν είναι σωστές ή όχι:

 

Οι στοιχηματικές εταιρίες κερδίζουν πάντα

Αυτή είναι μια αλήθεια με ένα μεγάλο όμως ΑΛΛΑ… Οι στοιχηματικές εταιρίες κερδίζουν πάντα σε βάθος χρόνου, αλλά όχι σε κάθε μια από τις στοιχηματικές αγορές που προσφέρουν. Δεν μπορούν να υπολογίσουν πάντα σωστά τις αποδόσεις και έτσι στα λάθος αποτελέσματα χάνουν λεφτά. Πρέπει να δούμε γιατί οι στοιχηματικές εταιρίες όμως κερδίζουν μακροπρόθεσμα. Ο λόγος δεν είναι ότι διαθέτουν κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα που δεν μπορούν οι παίκτες να νικήσουν, αλλά κυρίως γιατί πολύς κόσμος που στοιχηματίζει πραγματικά δεν ξέρει τι κάνει! Πολύς κόσμος στοιχηματίζει απλά για πλάκα, με μικρά ποσά και χάνει σε βάθος χρόνου. Επιπλέον ακόμη και κόσμος που παίζει σοβαρά στοίχημα, κάνει συχνά λάθη και δεν βγάζει μεγάλο κέρδος ή έχει και πάλι χασούρα. Με στρατηγική και σωστές κινήσεις μπορεί κανείς να βγάλει λεφτά από το στοίχημα.

 

Το στοίχημα είναι θέμα τύχης

Αυτό είναι απλά χαζομάρα. Το τζόκερ και το λαχείο είναι θέμα τύχης και πολλές ακόμη μορφές τζόγου, αλλά όχι το αθλητικό στοίχημα. Η τύχη παίζει έναν ρόλο αρκετά συχνά, αλλά σε μεγάλο βαθμό το στοίχημα βασίζεται στις ικανότητες. Οι επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος δεν βγάζουν λεφτά επειδή είναι τυχεροί. Κερδίζουν επειδή επιλέγουν τα σωστά στοιχήματα, την κατάλληλη στιγμή για τους σωστούς λόγους. Διαχειρίζονται σωστά το κεφάλαιο και τα συναισθήματά τους και παίζουν με πειθαρχεία.

 

Οι αποδόσεις αντικατοπτρίζουν την αξία των στοιχημάτων

Όχι σε καμία περίπτωση. Οι αποδόσεις δεν είναι το μόνο πράγμα που καθορίζει την αξία ενός στοιχήματος. Πολύς κόσμος πιστεύει ότι μια επιλογή είναι value bet μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ υψηλή η απόδοσή της. Αυτό δεν ισχύει, αλλά ούτε και το αντίστροφο, ότι δηλαδή μια επιλογή δεν είναι καλή γιατί έχει χαμηλή απόδοση. Αν σας προσέφεραν απόδοση 1000 ότι το φεγγάρι θα είναι μοβ απόψε το βράδυ θα ποντάρατε; Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί και ακόμη και αν απλά ρισκάρατε 1 ευρώ για να κερδίσετε 1000, δεν είναι καλό value bet. Αν σας έδιναν αντίστοιχα απόδοση 1,10 ότι το φεγγάρι ΔΕΝ θα είναι μοβ απόψε, πιθανότατα θα ποντάρατε. Θα κερδίζατε μόνο 1 ευρώ για κάθε 10 που θα ποντάρατε, αλλά πρόκειται για ένα καλό στοίχημα.

 

Οι στοιχηματικές εταιρίες περιορίζουν τους λογαριασμούς των παικτών

Οι εταιρίες έχουν σκοπό το κέρδος και καμία υποχρέωση να δεχτούν το στοίχημα κανενός. Πολλές φορές λοιπόν περιορίζουν λογαριασμούς και στοιχήματα σε χαμηλά ποσά όταν αυτά προέρχονται από παίκτες με μεγάλα κέρδη. Αυτό είναι εκνευριστικό, αλλά θα πρέπει να το θεωρήσετε κοπλιμέντο, γιατί πραγματικά σημαίνει ότι κάνετε κάτι σωστά… Οι περιορισμοί λογαριασμών απαιτούν συνήθως χρόνο, περισσότερο απ’ ότι πιστεύετε μάλλον. Υπάρχουν πράγματα ωστόσο που μπορείτε να κάνετε για να ξεπεράσετε το πρόβλημα του λεγόμενου gubbing.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.