Με περισσότερους αγώνες εμπλουτίζεται το «Πάμε Στοίχημα»

kouponi22septΤην αύξηση των αγώνων και των στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει σε κάθε κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ Α.Ε. προκειμένου η εταιρία να γίνει πιο ανταγωνιστική στην ελληνική αγορά. Είναι γεγονός ότι ο Οργανισμός διαθέτει το πλεονέκτημα να έχει εκατοντάδες πρακτορεία στοιχήματος σε όλη τη χώρα και να είναι ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να διαθέτει «φυσικά καταστήματα» στην αγορά, ωστόσο το μεγάλο του μειονέκτημα είναι οι χαμηλές αποδόσεις σε σχέση με τις εταιρίες στοιχήματος του διαδικτύου αλλά και το μεγαλύτερο πλήθος αγώνων και στοιχηματικών αγορών, που επιχειρεί τώρα να αναπτύξει και ο ΟΠΑΠ.

 

Κουπόνι σε μορφή περιοδικού

Στα πλαίσια αυτά ο ΟΠΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγες ημέρες που αναφέρει ότι το νέο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» θα διαθέτει πλέον εντελώς διαφορετική μορφή απ’ ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Μιλάμε πλέον για ένα μοντέρνο περιοδικό που σύμφωνα με τον Οργανισμό θα είναι σε θέση να καλύψει όλες τις στοιχηματικές ανάγκες των παικτών, προσφέροντάς τους περισσότερες επιλογές και ενισχύοντας σημαντικά την παικτική τους εμπειρία.

Στο εξώφυλλο του κάθε κουπονιού-περιοδικού εμφανίζονται οι πιο δημοφιλείς αγώνες του δεκαπενθημέρου κυκλοφορίας του περιοδικού σε μορφή τίτλων. Επιπλέον υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για τον αριθμό των αγώνων που προσφέρονται και των αγώνων του ζωντανού στοιχήματος του ΟΠΑΠ. Σε ειδική ενότητα περιλαμβάνονται επίσης αναλυτικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια των δημοφιλέστερων διοργανώσεων για τα οποία παρέχονται και επιπλέον 12 στοιχηματικές επιλογές.

Τα πλεονεκτήματα

Υπό τη νέα αυτή μορφή, ανανεώνεται σίγουρα το ενδιαφέρον των παικτών για το «Πάμε Στοίχημα». Στην κύρια ενότητα του περιοδικού-κουπονιού περιλαμβάνονται διπλάσιοι αγώνες σε σχέση με ότι γνωρίζαμε στο παρελθόν, οι οποίο μάλιστα εκτιμάται ότι σύντομα θα φτάσουν έως και τους 1500 ανά εβδομάδα, προσφέροντας περισσότερες από 80 στοιχηματικές επιλογές στα δημοφιλή παιχνίδια του αθλητικού στοιχήματος. Παράλληλα, όπως αναφέρει ο Οργανισμός έχουν πλέον αυξηθεί και τα μονά αποδεκτά παιχνίδια.

Η συνέχεια

Το κουπόνι-περιοδικό προσφέρεται και Online στο διαδίκτυο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ, η οποία ανανεώθηκε και η ίδια, ενώ υπάρχει παράλληλα και στην επίσημη εφαρμογή του Οργανισμού για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές Android και iOS.

Σαν σχόλιο δικό μας θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι σίγουρα πρόκειται για μια πολύ θετική κίνηση του ΟΠΑΠ, ο οποίος όμως συνεχίζει να παραγνωρίζει το σημαντικότερο πράγμα που αναζητούν και επιθυμούν όλοι οι παίκτες του στοιχήματος και το οποίο κάνει τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο κέρδος και στη χρηματική «χασούρα», τις αποδόσεις. Ο Οργανισμός εξακολουθεί να μην είναι ανταγωνιστικός όσον αφορά τις αποδόσεις των στοιχηματικών του αγoρών σε σχέση με τις στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Η παρουσίαση και η πρακτικότητα είναι σίγουρα σημαντικοί παράγοντες, τους οποίους αναζητούν οι παίκτες του στοιχήματος, ωστόσο ακόμη πιο σημαντικό είναι πόσα χρήματα βάζεις και βγάζεις στο πορτοφόλι σου μετά από κάθε στοίχημα. Σε αυτό το σημείο ο ΟΠΑΠ δυστυχώς έως σήμερα δεν έχει καταφέρει να γίνει ανταγωνιστικός.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.