Μάντσεστερ Σίτι – QPR: Στοίχημα Προγνωστικά και Αποδόσεις

English Premier LeagueΑγώνας σε στυλ «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ» φαντάζει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στην QPR, η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Premier League στο ποδόσφαιρο. Παρότι σε ματς αυτού του είδους είναι γενικά δύσκολο να βρεις προτάσεις για στοίχημα σε αποδόσεις που να αξίζει τον κόπο κανείς να ρισκάρει, εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα προγνωστικά μας για τον συγκεκριμένο αγώνα, μαζί φυσικά με την απαραίτητη ανάλυσή μας για τις δύο ομάδες.

Εκτίμηση:

Μια από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League παραμένει και φέτος η Μάντσεστερ Σίτι, με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας με την QPR, η οποία παραπαίει στην προ-τελευταία θέση της βαθμολογία, δείχνοντας ότι δύσκολα θα αποφύγει φέτος τον υποβιβασμό. Το πιθανότερο λοιπόν σενάριο είναι η επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία όπου αγωνιζόταν ούτως ή άλλως πέρυσι.

Συνεπώς, το ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει το συγκεκριμένο ματς, δεν είναι κάτι που σηκώνει ιδιαίτερη συζήτηση, ωστόσο το στοίχημα σε νίκη της Μάντσεστερ Σίτι έχει τόσο χαμηλή απόδοση που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο και το ρίσκο, έστω και αν φαντάζει σχεδόν αδύνατο οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τον άσσο. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες καλύτερες επιλογές για στοίχημα.

Σίτι για ημίχρονο/τελικό:

Ποιο αξιόλογη στοιχηματικά είναι σίγουρα η απόδοση για επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι και στο ημίχρονο και στο τελικό αποτέλεσμα. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα εύκολο απόγευμα για τη Σίτι και παρότι μαθηματικά η QPR έχει ακόμη ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία αν γίνουν πράγματα και θαύματα, νομίζω ότι απλά στην ομάδα έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους. Φυσικά η QPR θα παραταχτεί με ιδιαίτερα αμυντικογενές σχήμα, μήπως και καταφέρει να πάρει μια ισοπαλία, αλλά δεν βλέπω να έχει τύχη καθώς πέρα από την ποιότητα της ομάδας και το ηθικό της είναι πολύ χαμηλό αυτή την περίοδο. Η απόδοση για Ημίχρονο 1 / Τελικό 1 στο stoiximan.gr είναι 1,65!

Ματς για πολλά γκολ:

Παρότι όπως αναφέραμε η QPR θα μπει πολύ αμυντικά στο ματς, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μην δεχτεί γκολ. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν διαθέτει την ποιότητα να ανταγωνιστεί το επίπεδο των παικτών της Σίτι, που θα παίξουν με σκοπό τους 3 βαθμούς και προκειμένου να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους. Επειδή το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά μας είναι επίσης η QPR να μην καταφέρει να σκοράρει, είναι προτιμότερο ένα στοίχημα για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 3 ή περισσότερα γκολ. Η απόδοση για Handicap -2 γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι έχει απόδοση 2,35 στην novibet.com και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα σαν επιλογή.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.