Μακροπρόθεσμα στοιχήματα “Outright”

betting-cropΣτο στοίχημα πέρα από τα live στοιχήματα που ολοκληρώνονται άμεσα, μέσα σε δύο ώρες και τα στοιχήματα αγώνων πριν από την έναρξή τους στα οποία ποντάρουμε λίγες μέρες έως λίγα λεπτά πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, υπάρχουν και πιο μακροπρόθεσμα στοιχήματα, που μπορούν να απαιτούν πολλές, εβδομάδες, μήνες, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και χρόνια έως την πραγματοποίηση και την ολοκλήρωσή τους.

Θα ρωτήσει κανείς εύλογα βέβαια, γιατί να ασχοληθούμε με τόσο μακρινά αθλητικά γεγονότα και να έχουμε δεσμευμένα τα χρήματά μας σε κάποιο στοίχημα τόσο καιρό. Η απάντηση είναι απλή και θα την εξηγήσουμε πιο λεπτομερώς στη συνέχεια. Αν είστε ανυπόμονοι, να πούμε περιφραστικά ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία υπάρχουν πολύ ισχυρά value bets.

 

Τα στοιχήματα “Outright”

Η πιο χαρακτηριστική κατηγορία μακροπρόθεσμων στοιχημάτων είναι τα λεγόμενα “Outrights”. Μιας και σιγά-σιγά θα πλησιάσει η άνοιξη και το καλοκαίρι και θα έχουμε την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και κυπέλλων συλλόγων και εθνικών ομάδων όλων των σπορ στην Ευρώπη, αλλά και το επικείμενο Euro της Γαλλίας ας εξηγήσουμε ορισμένα βασικά πράγματα.

Παραδείγματα στοιχημάτων “Outright” είναι ότι μια ομάδα θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα ή κύπελλο στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν ή κάποιας συγκεκριμένης διοργάνωσης, ότι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης θα βγει πρώτος σκόρερ σε τέτοιες διοργανώσεις, ότι θα αποκλειστεί μια ομάδα σε κάποια φάση ενός κυπέλλου κλπ.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα στοιχήματα αυτά είναι ο τρόπος με τον οποίο αλλάζουν οι αποδόσεις στη διάρκεια του χρόνου και ανάλογα με τις εξελίξεις σε ομάδες και παίκτες. Είναι λογικό στην αρχή οι πληροφορίες να είναι περιορισμένες, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το γεγονός αυτές αυξάνονται και δημιουργούν νέες καταστάσεις και δεδομένα, επηρεάζοντας ανοδικά ή καθοδικά τις στοιχηματικές αποδόσεις. Έτσι μας δίνεται ουσιαστικά μια εξαιρετική ευκαιρία να βρούμε υψηλές αποδόσεις, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που έχετε καλή πληροφόρηση για μια ομάδα από νωρίς. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να βρούμε τεράστια value bets. Όταν στη συνέχεια η ομάδα στην οποία έχουμε ποντάρει πάει χειρότερα ή καλύτερα απ’ ότι περίμενε ο κόσμος και οι στοιχηματικές εταιρίες, οι αποδόσεις θα πέσουν ή θα ανέβουν αντίστοιχα. Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον βέβαια μας επιτρέπεται, μπορούμε ακόμη να προχωρήσουμε και σε Cash Out, σιγουρεύοντας το κέρδος μας πολύ πιο νωρίς ή απλά να περιμένουμε έως το τέλος της διοργάνωσης για ακόμη περισσότερα κέρδη, εφόσον βέβαια το στοίχημά μας είναι τελικά κερδοφόρο.

eorogreece

Τεράστιες αποδόσεις πραγματοποιούνται

Φανταστείτε τι αποδόσεις έδινε η κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα ή της Δανίας το 1992, όταν οι δύο ομάδες ήταν τα απόλυτα αουτσάιντερς πριν την έναρξη των αντίστοιχων διοργανώσεων. Για παράδειγμα στην περίπτωση της Ελλάδας, οι αποδόσεις αρχικά ξεπερνούσαν και το 400! Αν κάποιος λοιπόν στοιχημάτιζε έστω και λίγα χρήματα στην Ελλάδα τότε ήταν σαν να κέρδισε τελικά το λαχείο, καθώς η απόδοση είναι τεράστια. Στη συνέχεια ωστόσο και καθώς η Ελλάδα έκανε την μία νίκη μετά την άλλη και απέκλειε μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις, οι αποδόσεις υποχωρούσαν, για να φτάσουν κοντά στο 2,00 την ημέρα του μεγάλου τελικού με την Πορτογαλία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.