Λογαριασμοί σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρίες ή μόνο σε μία;

Αρκετοί παίκτες του στοιχήματος προτιμούν  να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό σε κάποια στοιχηματική εταιρία, στην οποία είτε ξεκίνησαν από την αρχή να παίζουν και δεν την αλλάζουν στην πορεία, είτε ενδεχομένως θεωρούν κάποια εταιρία πιο ασφαλή και αξιόπιστη από άλλες και μένουν και πάλι σε αυτή. Παρότι είναι σίγουρα πιο πρακτικό και εύκολο κάποιος να μην διαθέτει πολλαπλούς λογαριασμούς σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρίες, σίγουρα δεν είναι επικερδές και αποδοτικό για τον παίκτη. Έτσι είναι δεδομένο ότι όσοι ασχολούνται πιο σοβαρά με το στοίχημα, προσπαθούν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται λογαριασμούς σε όσο το δυνατόν περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Ας δούμε ορισμένα από τα πλεονεκτήματα:

 

Περισσότερες επιλογές

Η διαχείριση περισσότερων από έναν λογαριασμών σε διαφορετικές φυσικά στοιχηματικές εταιρίες, σας προσφέρει καταρχήν μεγαλύτερη ευελιξία στις αποφάσεις σας και πολύ περισσότερες επιλογές. Αν λοιπόν μια εταιρία δεν σας προσφέρει τη συγκεκριμένη αγορά που αναζητάτε ή κάποιο συγκεκριμένο και πάλι είδος στοιχήματος που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βρείτε πολλές άλλες στοιχηματικές εταιρίες, που σας δίνουν αυτή την επιλογή. Ακόμη λοιπόν και στην περίπτωση που θέλετε για παράδειγμα να παίξετε στοιχήματα στην Γ’ κατηγορία της Σιγκαπούρης, υπάρχει η αντίστοιχη εταιρία που σας δίνει αυτή την επιλογή.

 

Αποδόσεις

Το Α και το Ω του στοιχήματος και η διαφορά ανάμεσα σε επιτυχία και αποτυχία βρίσκεται κατά 90% στις αποδόσεις των στοιχημάτων που πραγματοποιείτε. Οι διαφορές από αγώνα σε αγώνα και από εταιρία σε εταιρία είναι τεράστιες και θα πρέπει οπωσδήποτε να τις υπολογίσετε και να τις μελετάτε πριν την πραγματοποίηση των στοιχημάτων σας. Μην χαρίζετε τα λεφτά σας, αλλά αντίθετα προσπαθήστε να βγάλετε περισσότερα… Δείτε λοιπόν σε ποια εταιρία συμφέρει καλύτερα να παίξετε το κάθε στοίχημα.

 

Μπόνους εγγραφής και προσφορές

Τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι συνήθως πολύ καλά και εύκολα να τα «ξεκλειδώσετε». Γιατί λοιπόν να πείτε όχι σε τέτοιες γενναιόδωρες προσφορές; Σκεφτείτε ότι στο στοίχημα η απόσταση από την επιτυχία προς την αποτυχία και το αντίστροφο είναι πολύ κοντά, συνεπώς γιατί να μην εκμεταλλευτείτε τα δωρεάν χρήματα από μπόνους εγγραφής και προσφορές; Αυτά είναι τελικά που θα κάνουν την διαφορά, τουλάχιστον στα πρώτα σας στοιχηματικά «βήματα». Φυσικά, όσο πιο πολλούς λογαριασμούς έχετε, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες για περισσότερες παροχές και μπόνους από τις εταιρείες και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

 

Η τελική επιλογή

Δεν αμφισβητεί κανείς ότι είναι κάπως κουραστικό να διαθέτει κανείς πολλούς λογαριασμούς και να χρειάζεται να διαχειρίζεται κωδικούς, αποστολές εγγράφων, καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων κλπ. σε τόσες διαφορετικές εταιρίες, που λειτουργούν μάλιστα και αρκετά διαφορετικά η μία με την άλλη. Ωστόσο τα πλεονεκτήματα των πολλαπλών στοιχηματικών λογαριασμών είναι πραγματικά ανεκτίμητα και αποτελούν «μονόδρομο» αν θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το στοίχημα. Αν πάλι απλά θέλετε να παίζετε περιστασιακά, έτσι και μόνο για την πλάκα σας, τότε εντάξει, επιλέξτε μια αξιόπιστη στοιχηματική εταιρία από αυτές που σας προτείνουμε και απλά φροντίστε να περάσετε με ευχάριστο τρόπο τον χρόνο σας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.