Λίβερπουλ – Λέστερ – 26/12/2015 (Premier League Στοίχημα)

EPL-LogoΛίβερπουλ – Λέστερ – 26/12/2015 (Premier League Στοίχημα)

Οι στοιχηματικές εταιρίες συνεχίζουν τον «χαβά» τους και εμείς τον δικό μας στην περίπτωση της Λέστερ, καθώς δεν λένε να ρίξουν τις αποδόσεις, πράγμα που φυσικά λατρεύουμε…

Έτσι και στην περίπτωση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λέστερ, η γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Εμείς θα πούμε ότι άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη.

Μην παρεξηγηθούμε, μπορεί όντως η Λίβερπουλ να κερδίσει τη Λέστερ και μάλιστα με ευκολία, αλλά οι αποδόσεις σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τα φετινά δεδομένα. Έτσι δημιουργούνται πολύ καλά value bets στους αγώνες της Λέστερ, στα οποία στοιχηματίζουμε.

Όσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα, η Λίβερπουλ φαίνεται να έχει χάσει τον αρχικό ενθουσιασμό από την έλευση του Κλοπ στην ομάδα. Μάλιστα δεν έχει νίκη στα τελευταία της 4 παιχνίδια παρά 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η ομάδα παρουσιάζει προβλήματα κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας που δεν της επιτρέπει στα τελευταία παιχνίδια να διεκδικήσει εύκολα τη νίκη.

Η Λέστερ παραμένει αήττητη εκτός έδρας στην Premier League και μάλιστα έχει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Στα τελευταία της 4 παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες και η ομάδα φαίνεται ότι συνεχίζει με την ψυχολογία της στα ύψη και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η πρότασή μας είναι Χ2 διπλή ευκαιρία υπέρ της Λέστερ. Η απόδοση για το συγκεκριμένο σημείο στο στοίχημα είναι 1,93 από την Stoiximan.

 

Λίβερπουλ – Λέστερ

Αποδόσεις

Λίβερπουλ: 1,91

Ισοπαλία: 3,85

Λέστερ: 3,75

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη ή ισοπαλία της Λέστερ με Χ2 διπλή Ευκαιρία στον αγώνα της Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.