Λίγο πιο πέρα από τις βασικές επιλογές του στοιχήματος στο μπάσκετ

basketballΑσχοληθήκαμε πριν από λίγο καιρό με τις βασικές επιλογές του στοιχήματος στο μπάσκετ. Αυτή τη φορά θα εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο, με μερικές ακόμη δημοφιλείς και ενδιαφέρουσες στοιχηματικές αγορές στο μπάσκετ.

 

 

 

Στοίχημα σε περιόδους και ημίχρονο

Τα στοιχήματα σε περιόδους και ημίχρονο επιτρέπουν στους παίκτες του στοιχήματος να ποντάρουν στο αποτέλεσμα πιο μικρών χρονικών περιόδων απ’ ότι στα 40 λεπτά του πλήρους αγώνα (48 λεπτά στο NBA). Υπάρχουν επιλογές νικητή περιόδου ή ημιχρόνου, handicap και over/under πόντων όπως ακριβώς στα βασικά στοιχήματα.

Συμβαίνει συχνά η ομάδα που επικρατεί σε έναν αγώνα να μην κερδίζει καθεμία από τις περιόδους/ημίχρονο και αυτό είναι κάτι που δίνει στον παίκτη περισσότερες επιλογές, καθώς υπάρχουν για παράδειγμα ομάδες που ξεκινάνε και τελειώνουν καλά τα παιχνίδια και κάνουν «κοιλιά» στην μέση και το αντίθετο.

 

Πολλαπλά στοιχήματα και παρολί

Τα στοιχήματα παρολί υπάρχουν και στο μπάσκετ. Ουσιαστικά ο παίκτης επιλέγει 2 ή περισσότερες επιλογές που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν όλες για να κερδίσει. Όσο περισσότεροι οι αγώνες, τόσο μεγαλύτερη η τελική απόδοση και τα πιθανά χρηματικά κέρδη, αλλά παράλληλα και η επιτυχία γίνεται λιγότερο πιθανή.

Πέρα από τα παρολί υπάρχει και η δυνατότητα των πολλαπλών στοιχημάτων (συστημάτων) όπου ζητάμε να επαληθευτεί συγκεκριμένος αριθμός γεγονότων. Για παράδειγμα μπορούμε να παίξουμε 5 αγώνες μπάσκετ και να ζητάμε τουλάχιστον 4 νίκες. Εάν στο δελτίο μας πιάσουμε 4, 5 ή και 6 επιτυχίες τότε πληρωνόμαστε. Επειδή με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται πολλαπλές στήλες είναι κάπως δύσκολο να υπολογιστεί το κόστος του πονταρίσματος και τα πιθανά κέρδη ανά περίπτωση. Γι’ αυτό θα ασχοληθούμε με τα συστήματα περισσότερο σε επόμενό άρθρο μας.

 

Στοίχημα σε μακροπρόθεσμα γεγονότα

Οι στοιχηματικές εταιρίες μας δίνουν από νωρίς τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε στον πρωταθλητή μίας αγωνιστικής σεζόν ή κάποιας διοργάνωσης συλλόγων ή εθνικών ομάδων. Αυτό πολλές φορές προσφέρει στον παίκτη αξία εφόσον για παράδειγμα ποντάρει πριν την έναρξη της σεζόν ή της διοργάνωσης, καθώς όσο περνά ο καιρός και έρχονται τα αποτελέσματα οι αποδόσεις αλλάζουν στα μακροπρόθεσμα στοιχήματα.

 

Προτάσεις

Στην περίπτωση αυτή των στοιχημάτων ξεφεύγουμε λίγο από τα καθιερωμένα. Οι στοιχηματικές εταιρίες μας προτείνουν ουσιαστικά ορισμένα ενδεχόμενα, όσο απλά ή περίεργα κι αν είναι αυτά και εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα επαληθευτούν τελικά ή όχι. Οι προτάσεις αυτές αφορούν συνήθως συγκεκριμένου παίκτες ή σενάρια παιχνιδιών. Μια τυπική πρόταση είναι πχ. αυτή:

Θα σκοράρει ο Βασίλης Σπανούλης πάνω από 40 πόντους σε κάποιο από τα παιχνίδια της φετινής Basket League;

Ναι (απόδοση 4,5)

Όχι (απόδοση 1,2)

Το κλειδί εδώ είναι να γνωρίζουμε περισσότερα από τις στοιχηματικές εταιρίες.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.