Κριτική UniBet

unibet-logoΜοντέρνο, γρήγορο και εύκολο για χρήση (ιδιοκτησία Σουηδικής εταιρείας), το UniBet είναι το “ikea” του διαδικτυακού στοιχηματισμού. Ξεκίνησε το 1975, το UniBet τώρα έχει πάνω από 2.8 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως το οποίο κατά την γνώμη μου είναι αντανάκλαση της άριστης ποιότητας και των προϊόντων που προσφέρει. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά πρακτορεία στην Ευρώπη και έχει επιβεβαιώσει την πορεία του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την χορηγία των 6 φορές πρωταθλητή της La Liga Valencia CF. Με την ζωντανή εξυπηρέτηση πελατών, τα εκπληκτικά γραφικά και τις καλές αποδόσεις, το UniBet αξίζει την εγγραφή σας!

Απαγορεύεται η εγγραφή για κατοικους ελλαδος!

Unibet Μπόνους £20 Δωρεάν

Το Unibet έχει ένα από τα πιο γενναιόδωρα μπόνους διαθέσιμα στους παίκτες της Βρετανίας – προσφέροντας ένα άμεσο μπόνους €20 αφού κάνετε κατάθεση των €20 ή παραπάνω. Αυτό απελευθερώνεται άμεσα στο ταμείο του παίκτη και μπορεί να στοιχηματιστεί ελεύθερα.

Λογισμικό & Γραφικά

Οι νέοι παίκτες θα βρουν την επιφάνεια του Unibet εύκολη στην χρήση και αποτελεσματική στον τρόπο στοιχημάτων. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε άθλημα στο αριστερό μενού για να βρείτε τα επόμενα παιχνίδια ή τα ζωντανά παιχνίδια σε αυτήν την κατηγορία. Τα γραφικά είναι πολύ καλά και όλα τα σημερινά παιχνίδια και χαρακτηριστικά διαφαίνονται καθαρά στην αρχική σελίδα , καθώς περιμένετε το καταθετικό μπόνους. Το Unibet προσφέρουν έναν τόνο προσβάσιμων χαρακτηριστικών τα οποία είναι εκπληκτικά για παίκτες που περιλαμβάνουν στοιχήματα από κινητό τηλέφωνο, ζωντανά σκορ, στατιστικά και αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά Στοιχήματος

Το Unibet έχει βραβευθεί ώς καλύτερη αγορά σχετικά με το εύρος των αθλημάτων και τα μεγάλα γεγονότα τα οποία προσφέρει. Τα ελάχιστα στοιχήματα ξεκινούν από 1 €και  μπορούν να φτάσουν μέχρι τα €1,000. Επιπλέον στο ποδόσφαιρο, το Unibet καλύπτει κάθε μεγάλο Ευρωπαϊκό γεγονός που περιμένετε. Οι αποδόσεις από ότι έχω δει είναι μέχρι τώρα καλα – ειδικά στις αποδόσεις της Premier League οι οποίες προσπαθούν να μπουν στην αγορά! Οι παίκτες μπορούν να βάλουν μονά στοιχήματα ή πάνω από 12 συνδυασμούς στοιχημάτων κάθε φορά και αυτό το κάνει πολύ καλό για κέρδη που αξίζουν.

Unibet Στήριξη και Καταθετικές Επιλογές

Το Unibet προσφέρει μια πολύ καλή υποστηρικτική ομάδα η οποία είnai υπεύθυη για τις ανάγκες των πελατών του. Μαζί με 24/7 στήριξη από email και τηλέφωνο, το Unibet προσφέρει και ζωντανή συνομιλία. Οι καταθετικές επιλογές του Unibet περιλαμβάνουν Visa, MasterCard, Neteller, Moneybookers, Click and Buy, Ukash, Paysafecard, WebMoney, Visa Electron, myCitadel Wallet, Bank Wire Transfer, Intercash.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 17, 2014 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.