ΚΡΙΤΙΚΗ INTERWETTEN

interwetten_logoInterwetten – Εγγραφή

Το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού με το Interwetten θα σας πάρει μόνο 3 λεπτά. Βάλτε τις απαραίτητες λεπτομέρειες και επιλέξτε το ψευδώνυμο, κωδικό και νόμισμά σας. Μετά ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας με το email επιβεβαίωσεις που θα λάβετε όταν τελειώσετε.

Απαγορεύεται η εγγραφή για κατοικους ελλαδος!

Interwetten – Χρηματικές Συναλλαγές

Μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση με πιστωτικές κάρτες (Visa, Eurocard, Mastercard, Diners Club), Paysafecard, Moneybookers και έμβασμα. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 10 EUR και το Interwetten χρεώνει μέχρι 3% για καταθέσεις από πιστωτικές κάρτες.

Όταν θέλετε να κάνετε ανάληψη μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο έμβασmα, Paysafecard ή Moneybookers. Τέσσερα εμβάσματα ανάληψης τον μήνα είναι δωρεάν και ένα παραπάνω από αυτά θα σας κοστίσει 5 EUR. Όλες οι αναλήψεις με  Moneybookers είναι δωρεάν.

Interwetten – Σχεδιασμός και Περιήγηση

Ο σχεδιασμός που χρησιμοποιήθηκε από την Interwetten είναι ευχάριστος και χωρίς επιπλέον γραφικά στοιχεία. Η ιστοσελίδα τους είναι λειτουργική και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίeς και τις πληροφορίες της σελίδας εύκολα.

Interwetten – Διαδικασία Στοιχήματος

Είμαστε πάντα ευχαριστημένοι ότα τα πρακτορεία έχουν μια απλή διαδικασία στοιχηματισμού όπως στην περίπτωση του Interwetten. Επιλέξτε το άθλημα και τον διαγωνισμό, κάντε κλικ στις εμφανιζόμενες αποδόσεις και η επιλογή σας θα προστεθεί στο κουπόνι όπου μπορείτε να βάλετε το ποσό σας και να επιλέξετε ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές όπως τραπεζικές ή συστήματα στοιχηματισμού. Ελάχιστο στοίχημα το 1 EUR.

Interwetten – Προσφορά Στοιχήματος και Επιλογές Στοιχήματος

Το Interwetten έχει μια καταπληκτική προσφορά στοιχήματος, ειδικά για το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, δεν θα βρείτε μικρότερους ή πιο εξωτικούς διαγωνισμούς σε άλλα πρακτορεία. Ακόμα, προσφέρουν παραπάνω από 8,000 γεγονότα στα οποία μπορείτε να ποντάρετε, εβδομαδιαίως.

Το Interwetten επίσης προσφέρει τις συνηθισμένες επιλογές στοιχήματος όπως τις σταθερές αποδόσεις, το ευρωπαϊκό και ασιάτικο handicap, ημίχρονο/ολοκλήρωση, σωστό σκορ, διπλή ευκαιρία, over/under κτλ. Αξίζει να δείτε το καταπληκτικό ζωντανό στοίχημα όπου μπορείτε να βρείτε ειδικές επιλογές στοιχηματισμού.

Interwetten – Αποδόσεις Στοιχήματος

Το Interwetten είναι γνωστό ως ένα πρακτορείο που προσφέρει πολύ υψηλές αποδόσεις στα φαβορί. Οι αποδόσεις τους στα φαβορί συχνά ξεχωρίζουν και σπανίως κόβονται. Συμπερασματικά, οι αποδόσεις σε αουτσάιντερ είναι χαμηλότερες. Αν μονίμως στοιχηματίζετε σε φαβορί τότε το Interwetten είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή.

Interwetten – Εξυπηρέτηση Πελατών

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχετε κάποια ερώτηση τότε μπορεί να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών του Interwetten. Απαντούν στα emails γρήγορα και μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους μέσω τηλεφώνου όπου το βοηθητικό προσωπικό τους θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Έχουν επίσης μια ανταγωνιστική ενότητα Συχνών Ερωτήσεων όπου σηνήθως μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη απάντηση.

Interwetten – Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Το Interwetten είναι ένα ασφαλές και αξιόπιστο πρακτορείο, παλιά καραβάνα στην βιομηχανία – όπου λειτουργεί από το 1990. Τα χρήματα είναι ασφαλή όπως λένε οι περισσότεροι πελάτες.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και συναλλαγές είναι κρυφά με τις καλύτερες λύσεις (πιστοποιητικό Thawte 128 bit). Οι λεπτομέρειές σας δεν δίνονται σε τρίτα μέλη και μπορείτε να περιμένετε πλήρη εχεμύθεια.

Interwetten – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Το Interwetten είναι ένα αξιόπιστο πρακτορείο το οποίο θα ικανοποιήσει τους περισσότερους πελάτες. Μας αρέσουν οι αποδόσεις τους στα φαβορί, η μεγάλη προσφορά στοιχήματος, εκπληκτικό ζωντανό στοίχημα και τέλεια εγγραφή και ανανέωση μπόνους.

Θα θέλαμε να σταματήσουν να χρεώνουν τις πιστωτικές κάρτες με επιπλέον χρεώσεις και να δούμε μια καλύτερη προσφορά σε ασιάτικο handicap. Θα ήταν καλύτερο να αυξήσουν τις αποδόσεις στα αουτ-σάιντερ.

Για να ολοκληρώσουμε, προτείνουμε το Interwetten σε αυτούς που θέλουν να στοιχηματίσουν σε ένα έμπιστο πρακτορείο το οποίο προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στα καλύτερα φαβορί.

Interwetten – Μπόνους

Όλοι οι νέοι παίκτες λαμβάνουν ένα μπόνους καλοσωρίσματος μέχρι 50 EUR και για όλους τους εγγεγραμμένους παίκτες το Interwetten συχνά προσφέρει καλά συνεχόμενα μπόνους.

Επισκεπτείτε το Interwetten και κερδίστε στο μπόνους των 50 EUR.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 17, 2014 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.