ΚΡΙΤΙΚΗ GAMEBOOKERS

gamebookers_logoGamebookers – Εγγραφή

Εύκολη και απλή διαδικασία η οποία θα σας πάρει μόνο 3 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψευδώνυμο και τον κωδικό σας. Θα επιλέξετε επίσης το νόμισμα με το οποίο θα στοιχηματίσετε το οποίο δεν μπορείτε να αλλάξετε μετά. Αν δώσετε το νούμερο του κινητού σας τηλέφωνου στο Gamebookers σας προσφέρει δωρεάν αποτελέσματα στοιχημάτων μέσω SMS. Όταν ολοκληρώσετε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail για την εγγραφή σας. Όπως θα διαπιστώσετε το άνοιγμα νέου λογαριασμού στο Gamebookers είναι εύκολο και γρήγορο.

Απαγορεύεται η εγγραφή για κατοικους ελλαδος!

Gamebookers – Χρηματικές Συνναλαγές

Για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε θα πρέπει πρώτα να καταθέσετε χρήματα για τα στοιχήματα. Έχετε πολλαπλές επιλογές στο Gamebookers: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες (Visa, Visa Electron, Solo, Switch, Delta, Euro/Master Card ή Diners Club), τραπεζική μεταφορά, Western Union, επιταγή, Moneybookers, NETeller, Webmoney, Paysafecard. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 10 EUR και δεν υπάρχουν καταθετικές χρεώσεις εκτός από τις πιστωτικές κάρτες (0 ή 1%), Western Union ($15), Paysafecard (1%) και Webmoney (0,8%) χρέωση.

Σύντομα θα χρειαστεί να κάνετε ανάληψη χρημάτων και μπορείτε να το κάνετε με τις ακόλουθες επιλογές: πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά, επιταγή, Moneybookers, Webmoney. Θα χρεωθείτε με 1 EUR για την πρώτη ανάληyη και 5 EUR για κάθε επόμενη ανάληψη. Αν είστε Golden Gamebookers μέλος, οι χρεώσεις μειώνονται.

Gamebookers – Σχεδιασμός και Περιήγηση

Το Gamebookers έχει ένα πολύ καλό και όμορφο σχεδιασμό. Οι σελίδες φορτώνουν γρήγορα και είναι πολύ εύκολο να περιηγηθείτε τριγύρω. Η διερεύνηση μέσω της προσφοράς στοιχημάτων και επιλογών είναι πολύ απλή και η χρήση του Gamebookers einai πάντα ευχάριστη.

Gamebookers – Διαδικασία Στοιχήματος

Ο στοιχηματισμός στο Gamebookers είναι πολύ απλός. Επιλέγετε το άθλημα που θέλετε στο μενού αριστερά, μετά τα γεγονότα που προσφέρονται στο dropdown μενού και κάνετε κλικ στο αποτέλεσμα που προτιμάτε, η επιλογή σας προστίθεται στο κουπόνι που φαίνεται στα δεξιά σας όπου και ήδη υπάρχουν οι επιλογές σας. Βάλτε το ποσό, επιβεβαιώστε το στοίχημα σας και είστε έτοιμοι. Μπορείτε να αφαιρέσετε/προσθέσετε επιλογές με ένα μόνο κλικ και να στοιχηματίζετε με διαφορετικούς συνδυασμούς. Ποlύ απλή και αποτελεσματική διαδικασία. Ελάχιστο στοίχημα είναι το 0,10 EUR.

Gamebookers – Προσφορά Στοιχήματος και Επιλογές Στοιχήματος

Η προσφορά στοιχήματος είναι σχεδόν αμίμητη στην βιομηcανία. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε σταθερές αποδόσεις, asian handicap, european handicap, διπλή ευκαιρία, ζωντανό στοίχημα, σωστό σκορ, ημίχρονο/τέλος, σκόρερ, under/over, bookings/corner, outright/special και σε πολλές περισσότερες επιλογές σε σχέση με το άθλημα. Αν στοιχηματίζετε σε πολλά παιχνίδια μπορείτε να επιλεγείτε για Combo Refund και αν είστε ενεργός παίκτης τότε μπορείτε να έχετε πίσω 1% για κάθε στοίχημα.

Gamebookers – Αποδόσεις Στοιχήματος

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι αποδόσεις του Gamebookers δεν είναι ιδιαίτερες. Δεν είναι ηγέτες της αγορά (εκτός από την 100% book προσφορά) αλλά έχουν σταθερές αποδόσεις. Κάποιες φορές χαμηλώνουν τις πιθανότητες τουV σε πολύ καλά γεγονότα κυρίως πριν την έναρξη παιχνιδιών, αλλά γενικά οι αποδόσεις του είναι αξιοπρεπής και χρήσιμες.

Gamebookers – Εξυπηρέτηση Πελατών

Αν έχετε δυσκολίες ή ερωτήσεις η εξυπηρέτηση πελατών του θα σας απαντήσει άμεσα και είναι διαθέσιμη 24/7. Η ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων είναι πολύ καλή και μπορεί να βρείτε την απάντηση εκεί ή χρησιμοποιήστε το Gamebookers Q&A Πίνακα Συζήτησης. Δεν θα τα χρειαστείτε συχνά αφού τα προβλήματα και οι δυσκολίες είναι σπάνιες.

Gamebookers – Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Το Gamebookers  είναι ασφαλές και αξιόπιστο πρακτορείο. Είναι στον χώρο από το 1998 και δεν έχουν υπάρξει σοβαρά παράπονα όσο αφορά τις υπηρεσίες τους και για την φήμη τους δεν υπήρξε αμφιβολία. Πολλοί πιστοί και ικανοποιημένοι πελάτες από όλο τον κόσμο μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Gamebookers – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Το Gamebookers έχει απλή διαδικασία στοιχηματισμού, εκπληκτική προσφορά στοιχήματος και πολλές επιλογές στοιχηματισμού, πρόγραμμα ασημένιου/χρυσόυ μέλους, εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών, εύκολες και ασφαλείς χρηματικές συναλλαγές, συνδυασμό επιστροφών και μετρητών. Το στοίχημα εκεί είναι ασφαλής και αξιόπιστο και σας το συνιστούμε αδιαμφισβήτητα. Δεν υπάρχουν μεγάλα μειονεκτήματα αλλά θα ευχόμασταν οι αποδόσεις των στοιχημάτων να ήταν μεγαλύτερες. Θεωρούμε ότι το Gamebookers είναι απαραίτητο και το συνιστούμε.

Gamebookers – Μπόνους

Όλοι οι νέοι πελάτες λαμβάνουν ένα δωρεάν στοίχημα των 30 EUR αφού κάνουν την εγγραφή τους και μπορείτε να ελπίζετε σε μόνιμα δωρεάν στοιχήματα και προσφορές από το Gamebookers.

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφτείτε το Gamebookers

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 17, 2014 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.