ΚΡΙΤΙΚΗ EXPEKT

expekt_logoExpekt – Εγγραφή

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο Expekt είναι μια απλή διαδικασία η οποία θα σας πάρει λιγότερο από 5 λεπτά. Μπορείτε να διαλέξετε το δικός σας ψευδώνυμο, κωδικό, και νόμισμα. Θα σας αποδώσουν έναν αριθμό λογαριασμού για ευκολότερη επικοινωνία με το Expekt και αφού ολοκληρώσετε, τσεκάρετε τα εισερχόμενα μηνύματα σας για το επιβεβαιωτικό μήνυμα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Απαγορεύεται η εγγραφή για κατοικους ελλαδος!

Expekt – Χρηματικές Συναλλαγές

Η κατάθεση μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους: πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (Visa, Visa Electron, Mastercard), Moneybookers, Paysafecard, Western Union, Click and Buy, bank wire. Η ελάχιστη κατάθεση είναι μεταξύ 1-10 EUR και εξαρτάται από την μέθοδο που χρησιμοποιείται. Η Expekt σας χρεώνει με αμοιβή 2,5%  για καταθέσεις με πιστωτικές κάρτες.

Για αναλήψεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζική συναλλαγή, πιστωτική κάρτα Visa ή Skrill και όλες οι αναλήψεις είναι δωρεάν.

Expekt – Σχεδιασμός και Περιήγηση

Όμορφος σχεδιασμός ευχάριστος στο μάτι. Η περιήγηση είναι πολύ απλή και οι πληροφορίες πολύ καλά παρουσιασμένες έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα τους χωρίς δυσκολία.

Expekt – Διαδικασία Στοιχήματος

Η διαδικασία του στοιχηματισμού είναι πολύ εύκολη στο Expekt. Επιλέξτε το κατάλληλο άθλημα, βρείτε το γεγονός για το οποίο στοιχηματίζετε και κάνοντας κλικ στις αποδόσεις οι επιλογές σας προστίθενται στο κουπόνι. Μπορείτε να κάνετε πολλά κουπόνια ή να συνδυάσετε τις επιλογές σας μέσα στο σύστημα στοιχήματος.

Βάλτε το ποσό του στοιχήματος και επιβεβαιώστε το στοίχημά σας. Μπορείτε να ζητήσετε την αποστολή των στοιχημάτων σας ή να πληροφορηθείτε για τα αποτελέσμα με SMS. Το ελάχιστο στοίχημα είναι 0,10 EUR.

Expekt – Προσφορά Στοιχήματος και Επιλογές Στοιχήματος

Χωρίς καμιά αμφιβολία θα βρείτε τεράστιες προσφορές στοιχήματος στο Expekt όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε για όλα τα μεγάλα αθλήματα και για τις χαμηλότερες αγωνιστικές επίσης. Είναι επίσης γνωστοί για τις εκτεταμμένες προσφορές σε χειμερινά αθλήματα.

Υπάρχουν πολύ λίγα τα οποία μπορεί να θέλετε σε ότι έχει σχέση με τις διαθέσιμες επιλογές στοιχήματος. Ανάμεσα στις σταθερές επιλογές (σταθερές αποδόσεις, asian και european handicap, πάνω ή κάτω, σωστό σκορ, διπλή ευκαιρία…) μπορείτε απλά να βρείτε ενα λιγότερο κοινό στοίχημα όπως “αριθμός των γκολ πολλαπλασιασμένος με τον αριθμό των κόρνερ”. Αξίζει να δείτε το ζωντανό τους στοίχημα όπου θα μπορείτε να βρείτε ένα καλό στοίχημα αρκετά συχνά.

Expekt – Αποδόσεις Στοιχήματος

Φανταστικές αποδόσεις στο στοίχημα είναι επίσης ένας από τους λόγους που κάνει το Expekt δημοφιλές. Συνήθως προσφέρουν πολύ σταθερές αποδόσεις και υπάρχουν τακτικά αγοραστικοί ηγέτες. Το καλό είναι ότι δεν σπάνε τις αποδόσεις πολλές φορές και έτσι μπορείτε να βρείτε υψηλές αποδόσεις σε προσφορά ακόμα και αν αργήσετε.

Expekt –Εξυπηρέτηση Πελατών

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την χρήση του Expekt ή έχετε κάποια απορία, η εξυπηρέτηση πελατών τους θα σας βοηθήσει. Τα emails απαντιούνται σε λιγότερο από μια ώρα και μπορείτε να βρείτε πολλές απαντημένες ερωτήσεις στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων. Αν χρειάζεστε γρήγορη βοήθεια απευθυνθείται στην ζωντανή εξυπηρέτηση που είναι διαθέσιμη σε ώρες γραφείου.

Expekt – Αξιοπιστία και Αφάλεια

Το Expekt είναι ένα πλήρες πιστοποιημένο και ρυθμισμένο πρακτορείο το οποίο σημαίνει ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες και τα χρήματα σας είναι ασφαλή. Πρόκειται για ένα σεβαστό όνομα στην βιομηχανία και χωρίς αμφιβολία μπορείτε να στοιχηματίζετε με ασφάλεια σε αυτούς.

Expekt – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Το Expekt είναι ένα πολύ σοβαρό πρακτορείο με εκπλητικές προσφορές στοιχημάτων και πολύ καλές αποδόσεις. Πολλές επιλογές στοιχημάτων και η ευκολία χρήσης συνδυάζοντε με μόνιμα δωρεάν στοιχήματα γεγονός που το κάνει ένα από τα καλύτερα πρακτορεία το οποίο ειλικρινά σας συνιστούμαι. Δεν υπάρχιε περίπτωση να κάνετε λάθος με το Expekt.

Θα θέλαμε να τους δούμε να ακυρώνουν την αμοιβή στις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες και περισσότερες προσφορές σε asian handicaps παρόλα αυτά δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι άλλο.

Expekt – Μπόνους

Οι νέοι πελάτες λαμβάνουν ένα δωρεάν στοίχημα των 20 EUR στην πρώτη τους κατάθεση. Μπορείτε επίσης να περιμένετε να ανταμοιφθείτε με μόνιμα δωρεάν στοιχήματα κατά την διάρκεια μεγάλων αθλητικών τουρνουά.

Επισκεφτείτε το Expekt και κερδίστε 20 EUR δωρεάν στοίχημα.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 17, 2014 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.