Κορυφαία στοιχηματική εταιρία για το 2016 η Bet365

sbcawardsΜεγάλη τιμή και αναγνώριση του έργου της αποτελεί για την στοιχηματική εταιρία Bet365 η βράβευσή της ως κορυφαία εταιρία για το 2016, στα SBC awards. Πιο συγκεκριμένα, ο αγγλικός στοιχηματικός «κολοσσός» βραβεύτηκε με το SBC Bookmaker of the Year Award και μάλιστα αυτή δεν είναι απλά η πρώτη, αλλά η Τρίτη κατά σειρά χρονιά που η Bet365 καταλαμβάνει τη συγκεκριμένη διάρκριση, αφήνοντας πίσω της τεράστιες εταιρίες του χώρου του διαδικτυακού στοιχήματος όπως η Pinnacle, η Unibet, η Skybet, η 10bet και πολλές άλλες, που διεκδίκησαν και οι ίδιες το κορυφαίο αυτό βραβείο σε αναγνώριση και πρεστίζ. Ωστόσο, η Bet365 δεν σταμάτησε εκεί με τις επιτυχίες της, καθώς βραβεύτηκε επίσης στην ίδια εκδήλωση βραβεύσεων και ως η κορυφαία στοιχηματική εταιρία του 2016 όσον αφορά το ζωντανό στοίχημα.

Η διοργάνωση των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο μπαρ Under The Bridge, το οποίο στεγάζεται στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι, στο γνωστό σε όλους μας Stamford Bridge. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης των βραβεύσεων ήταν η Hayley McQueen, γνωστή από το sky Sports, τον τηλεοπτικό σταθμό που είχε την ευθύνη για την κάλυψη και τη μετάδοση της βραδιά. Όσον αφορά τη διαδικασία της βράβευσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έγινε από μια επιτροπή στην οποία μετείχαν συνολικά 30 άτομα του χώρου του στοιχήματος, μεταξύ των οποίων ήταν κατά κύριο λόγο διευθύνοντες σύμβουλοι στοιχηματικών εταιριών, είτε δρατηριοποιούνται στο διαδίκτυο είτε όχι.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα βραβεία της βραδιάς, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για το ποδοσφαιρικό στοίχημα κορυφαία αναδείχθηκε η Skybet, ενώ αντίστοιχα το βραβείο της νεοεμφανιζόμενης εταιρίας πήγε στην Energybet, που μπορεί να μην είναι ακόμη ιδιαίτερα γνωστή, αλλά φαίνεται να επενδύει πολύ δυνατά στον χώρο του στοιχήματος στο διαδίκτυο. Στη βράβευση της κατηγορίας των virtual sports επικράτησε η εταιρία Golden Race και στο στοίχημα στα Esports, η εταιρία Pinnacle κατέλαβε την πρώτη θέση. Από την πλευρά της η Oualala Games πρώτευσε στην κατηγορία των Fantasy Sports. Τέλος να αναφέρουμε ότι η BetConstruct βραβεύτηκε ως η κορυφαία πάροχος στοιχηματικού λογισμικού για το 2016, με την Metric Gaming να ακολουθεί σε μικρή απόσταση στη δεύτερη θέση.

Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του SBC, κος Andrew McCarron, θέλησε αρχικά να δώσει τα συγχαρητήριά του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Bet365 βρίσκεται σταθερά στην κορυφή τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας το βραβείο της κορυφαίας εταιρίας της χρονιάς για τρίτο συνεχόμενο έτος. Έδωσε παράλληλα τα συγχαρητήριά του για το γεγονός αυτό, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη και όλες τις υπόλοιπες νικήτριες εταιρίες σε όλες τις κατηγορίες των βραβεύσεων. Τέλος, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της εκδήλωσης, οι οποίοι είχαν σχέση με τον συγκεκριμένο επιχειρηματικό χώρο και χωρίς τους οποίους, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κος McCarron, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια τόσο επιτυχημένη βραδιά.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.