Κερδοφόρα αποτελέσματα για τον ΟΠΑΠ το 2015

opapΠολύ καλά ήταν τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΠΑΠ στη διάρκεια του 2015. Η είδηση φυσικά δεν είναι τόσο το γεγονός ότι ο Οργανισμός για άλλη μια χρονιά κινήθηκε κερδοφόρα, καθώς ούτως ή άλλως είναι μία από τις πιο υγιείς και κορυφαίες σε κερδοφορία επιχειρήσεις στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, αλλά περισσότερο το γεγονός ότι η κερδοφορία του ΟΠΑΠ το 2015 ήταν αυξημένη σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, παρά την απουσία κάποια μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης το 2015, τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε και περνάει η ελληνική οικονομία και τις πολλές κόντρες με την Κυβέρνηση κυρίως για το ζήτημα της επιβολής πρόσθετου φόρου στα τυχερά παιχνίδια του Οργανισμού, τα συνολικά έσοδα του ΟΠΑΠ το έτος 2015 ανήλθαν στα 4,275 δισεκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας μικρή πτώση σε σχέση με το 2014. Παρόλα αυτά ωστόσο, τα καθαρά έσοδα του Οργανισμού αυξήθηκαν το 2015 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά κατά 2%, φτάνοντας συνολικά τα 625,4 εκατομμύρια ευρώ από 613 ευρώ που έκλεισαν εκείνα το 2014. Ιδιαίτερα σημαντική άνοδος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπήρξε στα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), τα οποία γνώρισαν αύξηση 8.8%, φτάνοντας στα 346,5 εκατομμύρια ευρώ και οδήγησαν στην αύξηση περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα καθαρά κέρδη του Οργασνιμού.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ κος Καμίλ Ζίγκλερ ανέφερε ότι παρόλο που απουσίαζαν το 2015 οι μεγάλες διοργανώσεις και παρά γενικότερα το αρνητικό και υφεσιακό κλίμα της ελληνικής οικονομίας, το οποίο έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια, ο Οργανισμός είχε πολύ επιτυχημένες επιδόσεις όσον αφορά την οικονομική διάσταση της υπόθεσης.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 3, 2016 by : posted in News Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , , , ,

Comments are closed.