Κερδίστε 5 εκδρομές στην Αράχωβα για δύο άτομα από την Sportingbet

araxobaΟ χειμώνας έφτασε για τα καλά και στην χώρα μας πλέον και παρότι οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σχεδόν ολοκληρώθηκαν, ο διαγωνισμός της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet που προσφέρει ως δώρο 5 εκδρομές για 2 άτομα στην Αράχωβα, συνεχίζεται κανονικά για λίγες μέρες ακόμη. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τις διακοπές σας με μια δωρεάν εκδρομή στην Αράχωβα, προσφορά της δημοφιλούς στοιχηματικής εταιρίας, η οποία λειτουργεί νόμιμα με άδεια στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, για να λάβει κανείς μέρος στον μεγάλο αυτό διαγωνισμό της Sportingbet το μόνο που έχει να κάνει ουσιαστικά είναι να συμπληρώσει τα προσωπικά στοιχεία του στη σελίδα της εταιρίας που βρίσκεται εδώ. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι δεν απαιτείται οποιαδήποτε συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια και σε στοίχημα, ούτε υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις και «ψιλά γράμματα» στην προσφορά. Η σύνδεση στον λογαριασμό χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους ταυτοποίησης στοιχείων, ενώ ο μόνος περιορισμός που υπάρχει στην προσφορά της Sportingbet αφορά την ηλικία του συμμετέχοντα, καθώς οι υποψήφιοι που θέλουν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών.

Η κλήρωση για τα 5 διπλά εισιτήρια των τυχερών θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου, ενώ η συμμετοχές ολοκληρώνονται έως τις 10 Ιανουαρίου στις 23.59 το βράδυ. Οι μεγάλοι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν από την εταιρία στην ιστοσελίδα της και στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ φυσικά θα ενημερωθούν και προσωπικά από τους ανθρώπους της Sportingbet.

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη μέρος στον μεγάλο χειμερινό διαγωνισμό της Sportingbet, φροντίστε να το κάνετε πριν τις 11 Ιανουαρίου που ολοκληρώνεται. Η Αράχωβα σας περιμένει εσάς και την παρέα σας, ώστε να είστε σε απόσταση αναπνοής από το πανέμορφο ελληνικό βουνό. Καλή επιτυχία!

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 4, 2017 by : posted in Προσφορές Bonus Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , ,

Comments are closed.