Καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές της ολυμπιακής εθνικής μας ομάδας στο Ρίο από τον Stoiximan

StoiximanΟι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας πλησιάζουν μέρα με την ημέρα και σταδιακά κορυφώνεται παράλληλα και το ενδιαφέρον των φίλων των ατομικών και ομαδικών αθλημάτων σε όλο τον κόσμο και φυσικά όλων εμάς, των φίλων του αθλητικού στοιχήματος.

Η ελληνική εθνική ομάδα που περιλαμβάνει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας είναι έτοιμη να ταξιδέψει στη Βραζιλία και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια περίοδο που έχει μεγάλη ανάγκη επικοινωνιακά τις επιτυχίες σε οποιοδήποτε επίπεδο, όχι μόνο στο αθλητικό. Η καθαρά ελληνική στοιχηματική εταιρία Stoiximan βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να στηρίξει τη μεγαλύτερη ομάδα Ελλήνων Αθλητών που θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς του Ρίο και η οποία περιλαμβάνει 7 αθλητές ατομικών αγωνισμάτων, αλλά και την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η οποία αποτελεί την πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, με συνεχείς συμμετοχές και διακρίσεις.

 

Ειδικότερα, η στοιχηματική εταιρία Stoiximan στηρίζει τους κάτωθι Έλληνες αθλητές:

– Λευτέρη Πετρούνια (Κρίκοι – ενόργανη γυμναστική)

– Βασιλική Μιλλούση (Δοκός – ενόργανη γυμναστική)

– Κατερίνα Στεφανίδη (Άλμα επί κοντώ – στίβος)

– Άννα Κορακάκη (Σκοποβολή)

– Βασιλική Βουγιούκα (Ξιφασκία)

– Κυριάκος Ιωάννου (Άλμα εις ύψος – στίβος)

– Ράνια Ρεμπούλη (Μαραθώνιος δρόμος)

– Εθνική Ανδρών (τουρνουά πόλο)

 

Έμπρακτη στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό

Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η στοιχηματική εταιρία Stoiximan έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως στηρίζει ενεργά και έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό. Αυτό μάλιστα συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα, τόσο στα ατομικά σπορ όσο και στα ομαδικά. Παράλληλα, η εταιρία Stoiximan διατηρεί το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ιδιαίτερα ψηλά, πραγματοποιώντας συνεχώς ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές δράσεις τα τελευταία χρόνια σε όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για εθελοντικές αιμοδοσίες αλλά και τη στήριξη των ιδρυμάτων του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», αλλά και του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών στις 5 Αυγούστου λοιπόν η στοιχηματική εταιρία Stoiximan εύχεται «καλή τύχη» σε όλους τους αθλητές. Καλή επιτυχία και από το stoixima360.com σε όλους τους Έλληνες αθλητές που μετέχουν στην Εθνική Ομάδα της χώρας μας που θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το επόμενο διάστημα. Ευχόμαστε να δούμε πολλά μετάλλια και διακρίσεις για τη χώρα μας και για να μην ξεχνιόμαστε όσον αφορά το στοίχημα, να έχουμε όλοι οι παίκτες του στοιχήματος επιτυχία στις προβλέψεις μας.

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 23, 2016 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.