«Και οι 2 ομάδες να σκοράρουν», στοίχημα για τον έξυπνο παίχτη

Both teams to scoreΗ αγορά του στοιχήματος υπέρ του σκοραρίσματος και των δύο ομάδων σε έναν αγώνα είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος τα τελευταία χρόνια. Όπως συμβαίνει σχεδόν με τα πάντα άλλωστε, κατά καιρούς κάποιες επιλογές στοιχημάτων γίνονται περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλείς.

Πώς λειτουργεί;

Το συγκεκριμένο στοίχημα είναι σίγουρα από τα πιο εύκολα στην κατανόηση και στην πραγματοποίηση. Ουσιαστικά επιλέγουμε αν σε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα πιστεύουμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Τα γκολ μπορούν να μπουν οποιαδήποτε στιγμή έως τη λήξη του αγώνα και πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα για την κάθε ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι παντελώς αδιάφορο στοιχηματικά, καθώς το στοίχημα θεωρείται επιτυχημένο αμέσως μόλις σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κάτι που μπορεί να συμβεί κάλλιστα και μέσα στα πρώτα λεπτά μιας αναμέτρησης.

Η στρατηγική

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αναζητάτε σε αυτού του τύπου τα στοιχήματα είναι επιθετικογενείς ομάδες. Καλό θα ήταν βέβαια η επιλογή σας να μην αφορά μόνο ομάδες που σκοράρουν πολλά γκολ, αλλά που παράλληλα δέχονται και αρκετά. Γι’ αυτό ακριβώς δεν είναι καλή ιδέα τα στοιχήματα σε ισχυρές ομάδες όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, παρότι η ομάδα μπορεί να βάζει και 200 γκολ σε μια σεζόν. Είναι προτιμότερο να αναζητάτε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας σε ένα πρωτάθλημα, οι οποίες να έχουν δυσκολία να αποφύγουν τα γκολ αλλά παράλληλα να μπορούν να βάλουν και ένα γκολ.

Επιθετικοί και αμυντικοί

Είναι σημαντικό πάντα να κάνετε μια έρευνα στις αθλητικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Εάν ο κύριος σκόρερ μιας ομάδας, που για παράδειγμα έχει πετύχει τα 15 από τα 20 γκολ της ομάδας, δεν αγωνίζεται ή δεν είναι σε καλή κατάσταση, καλύτερα να δοκιμάσετε κάποια άλλη ομάδα και αγώνα. Αντίστοιχα, όταν επιστρέφει ο καλύτερος αμυντικός μιας ομάδας στην ενδεκάδα, τότε είναι πιο πιθανό η συγκεκριμένη ομάδα να μην δεχτεί γκολ. Η πληροφορία για τις συνθέσεις των δύο ομάδων είναι πραγματικά από τις πιο πολύτιμες που μπορείτε να αναζητήσετε.

Ενεργητικό και παθητικό γκολ

Η πρόσφατη φόρμα μιας ομάδας είναι επίσης κάτι το οποίο αξίζει την προσοχή, όπως ακριβώς συμβαίνει και στις περιπτώσεις στις οποίες στοιχηματίζουμε για το νικητή ενός ματς. Πρέπει λοιπόν να γίνει πριν το στοίχημα έρευνα για την κατάσταση της ομάδας και τα γκολ που έχει δεχτεί και πετύχει και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνει εις διπλούν και για τις δύο ομάδες. Αναζητήστε αδυναμίες στην άμυνα και δυνατές επιθέσεις. Γενικά δεν είναι εύκολο να βρεθούν ομάδες οι οποίες να είναι καλές και στα δύο και αν τελικά βρεθούν, τότε καλύτερα να τις αποφύγετε… Ωστόσο οι περισσότερες ομάδες είναι καλύτερες σε έναν τομέα, δηλαδή είτε επιθετικά είτε αμυντικά. Ρίξτε μια ματιά τουλάχιστον στα τελευταία 5 παιχνίδια των δύο ομάδων και δείτε τα σκορ για να βγάλετε συμπεράσματα. Να ξέρετε επίσης ότι πολλές ομάδες έχουν διαφορετική συμπεριφορά όταν παίζουν εντός έδρας και όταν παίζουν εκτός. Και αυτός ο παράγοντας είναι εξίσου σημαντικός.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.