Εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012

Το Euro 2012 τουρνουά είναι σε λιγότερο από ένα χρόνο, οπότε αν σχεδιάζετε να είστε εκεί μιας και υπόσχεται να είναι ένας εξαιρετικός μήνας του ποδοσφαίρου τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κρατήσεις και να κάνετε σχέδια. Όπως γνωρίζετε, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή, για να μην αναφέρουμε τα εισιτήρια, δεν θα είναι εύκολο να να τα βρείτε, ειδικά αν το αφήσετε για την τελευταία στιγμή!

Το τουρνουά θα λάβει χώρα σε 8 διαφορετικά στάδια, τέσσερα στην Πολωνία και τέσσερα στην Ουκρανία. Ο διαχωρισμός του τουρνουά σε δύο χώρες, όπως στο προηγούμενο τουρνουά Euro στην Αυστρία και την Ελβετία, επιτρέπει σε δύο χώρες να μοιράζονται την εμπειρία, και επιτρέπει τους οπαδούς από όλη την Ευρώπη να ζήσουν σε δύο διαφορετικές κουλτούρες, ενώ απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ και το υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο που πάντα προσφέρουν τα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Το τουρνουά ξεκινάει στης 8 Ιουνίου του 2012, και ο τελικός θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ουκρανίας την 1η Ιουλίου.

Η ΟΥΕΦΑ εξέδωσε πολλές διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων, οι οποίες ποικίλουν στην τιμή ανάλογα με τις θέσεις των καθισμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν εισιτήρια για συγκεκριμένα παιχνίδια, τα εισιτήρια για τους αγώνες σε ένα συγκεκριμένο χώρο, και τα εισιτήρια για τους αγώνες, σε ορισμένες ομάδες ή για να δείτε τις ομάδες συγκεκριμένων χωρών. Αυτό το καθιστά ευκολότερο για τους οπαδούς να πάρουν εισιτήρια, για να δουν την ομάδα τους, ή για να δουν οποιοδήποτε παιχνίδι στον πλησιέστερο τόπο, στον τόπο διαμονής τους ή εκεί που θα μείνουν.

Μια λαχειοφόρος αγορά εισιτηρίων έχει ήδη λάβει χώρα για την παροχή εισιτηρίων σε όσους έχουν κάνει αίτηση, από τον Απρίλιο του 2010. Αν δεν έχετε εισιτήρια, ή κερδίσατε εισιτήρια που δεν είναι πλέον για χρήση, υπάρχουν διάφοροι επίσημοι και ιδιωτικοί φορείς από τους οποίους μπορείτε να κατευθυνθείτε.

Η UEFA θα ξεκινήσει μια επίσημη υπηρεσία μεταπώλησης εισιτηρίων, η οποία θα βοηθήσει τους ανθρώπους που ψάχνουν να πουλήσουν τα εισιτήρια και εκείνους που θέλουν να τα αγοράσουν. Δεδομένου ότι αυτή θα είναι μια επίσημη υπηρεσία, αυτό θα είναι ασφαλέστερο από το να αγοράζετε εισιτήρια από άλλες online πηγές, όπως το eBay ή τη Craig’s List, αν και τα χρήματα εκεί δεν είναι αντικειμενικά, αλλά αυτές οι σελίδες είναι πάντα μια επιλογή.

Μερικά εισιτήρια απονεμήθηκαν στις εθνικές ομοσπονδίες ποδοσφαίρου, έτσι μπορείτε αν θελήσετε να ψάξετε αν υπάρχει τρόπος να τα αγοράσετε (ιδιαίτερα αν ψάχνετε για εισιτήρια, ως μέρος ενός εταιρικού πακέτου φιλοξενίας), αν και πρέπει να γνωρίζετε ότι στις περισσότερες χώρες η πλειοψηφία αυτών θα έχει ήδη διατεθεί για χρήση από τους VIPs.

Μερικές ταξιδιωτικές εταιρείες προσφέρουν πλήρη πακέτα που περιλαμβάνουν μεταφορά και διαμονή, καθώς και τα εισιτήρια σας, έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι ένας βολικός και εύκολος τρόπος για να οργανώσετε το ταξίδι σας στο Euro 2012 με μία κίνηση, χωρίς να χρειάζεται να κυνηγάτε τα εισιτήρια.

Στην Ουκρανία και την Πολωνία, κάποια εισιτήρια προσφέρονται στις τοπικές αρχές, στις πόλεις υποδοχής και στις εταιρείες που χρηματοδοτούν αυτά τα γεγονότα, έτσι παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε καλής ποιότητας επίσημα εισιτήρια των οποίων οι τιμές κυμαίνονται στην τιμή των € 30 για μια κατηγορία τριών θέσεων σε κάθε παιχνίδι της ομάδας (εκτός από τον εναρκτήριο αγώνα, που ξεκινά από € 45) έως και 600 € για τις καλύτερες θέσεις στον τελικό.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2012 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.