Είναι κερδοφόρα τα παρολί σε φαβορί;

scoreoardΠολλοί παίκτες του στοιχήματος ποντάρουν σε παρολί, με πολλούς από αυτούς να εστιάζουν τις επιλογές τους στα φαβορί. Με μια ανάλυση μεγάλου δείγματος παρολί σε φαβορί για 9 χρόνια, σας δίνουμε την απάντηση για το αν αυτού του είδους τα στοιχήματα είναι τελικά κερδοφόρα ή όχι.

 

Τι είναι το παρολί;

Τα στοιχήματα παρολί αποτελούν μια εξαιρετική στοιχηματική επιλογή για περιστασιακούς παίκτες και μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην περίπτωση αυτή είναι τα πονταρίσματα στη νίκη των φαβορί. Παρολί είναι με πολύ απλά λόγια όταν σε ένα δελτίο επιλέγουμε πολλά γεγονότα από διαφορετικούς ή τους ίδιους αγώνες τα οποία πρέπει να επαληθευτούν ΟΛΑ προκειμένου το δελτίο μας να είναι κερδοφόρο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των παρολί ότι λόγω του γεγονότος ότι η τελική απόδοση αποτελεί το γινόμενο των επί μέρους αποδόσεων κάθε γεγονός, οι τελικές αυτές αποδόσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Έτσι με μικρά πονταρίσματα μπορούν να προκύψουν μεγάλα κέρδη.

Για παράδειγμα με ένα παρολί αξίας 10 ευρώ σε ποντάρισμα νίκης των φαβορί κάθε Σαββατοκύριακο της σεζόν 2012/13 στην Premier League θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πάνω από 5000 ευρώ κέρδος.

 

Τι μας προτείνει η προϊστορία;

Σε μια ανάλυση που πραγματοποιήθηκε τις σεζόν 2002/03 έως και 2012/13 σε πονταρίσματα νίκης σε παρολί των φαβορί στην Premier League, προκύπτουν τα παρακάτω συμπεράσματα:

Τις σεζόν 2002/03 και 2008/09 μόνο 3 αποτελέσματα δεν επιβεβαιώθηκαν, κάτι το οποίο όμως θα είχε σαν αποτέλεσμα κέρδη άνω από 4000 και 3000 ευρώ αντίστοιχα για τον παίκτη που θα πόνταρε σταθερά 10 ευρώ ανά παρολί.

Είναι ενδιαφέρον ότι σε 90 ολοκληρωμένα παιχνίδια, ακριβώς τα 45 από αυτά, δηλαδή ποσοστό 50%, είχαν ως αποτέλεσμα το φαβορί να επικρατήσει. Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο 5 από τα 10 φαβορί της Premier League θα κερδίσουν τους αγώνες τους.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες λίγο διαφορετικές επιλογές που μπορείτε να έχετε. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε δύο αγώνες ως «standards» τα οποία δεν πρέπει να χάσετε και να συμπληρώσετε το δελτίο σας με κάποια ίσως πιο απίθανα λίγο αποτελέσματα για να ανεβάσετε ακόμη περισσότερο την απόδοση του δελτίου σας. Το ποντάρισμα στα δύο πιο ισχυρά φαβορί κάθε αγωνιστικής φαίνεται να είναι επιτυχημένο σε ποσοστό που ξεπερνά το 70%. Αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι σε ένα παρολί 10 ευρώ της Άρσεναλ να κερδίσει τη Σάντερλαντ και της Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει τη Σαουθάμπτον θα είχατε κέρδος 6,4 ευρώ εάν κάθοντα τα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Καθόλου άσχημα για τόσο μεγάλα φαβορί.

Ποντάροντας τις δύο αυτές ομάδες σε μονά στοιχήματα με ένα ποντάρισμα της τάξης των 5 ευρώ ανά παιχνίδι, θα είχατε κέρδος 2,83 ευρώ που είναι μικρότερο κατά 56% από το παρολί των δύο αγώνων.

Ποντάροντας σε ένα παρολί 10 αγώνων μπορείτε να κερδίσετε πολλά λεφτά, εάν προβλέψετε φυσικά τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα εάν μπορούσατε να προβλέψετε σε 10 σωστά αποτελέσματα τη σεζόν 2007/08 θα μπορούσατε να έχετε κερδίσει 336.052 ευρώ.

Φυσικά με κάθε παιχνίδι που προστίθεται στο δελτίο παρολί, πολλαπλασιάζονται τόσο τα πιθανά κέρδη όσο και οι πιθανότητες να χάσετε, και φυσικά αυξάνονται τα περιθώρια κέρδους των στοιχηματικών εταιριών.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.