Είναι αληθινά και επιτυχημένα τα προγνωστικά που πωλούνται σε ιστοσελίδες;

moneyΣτο stoixima360.com προσφέρουμε δωρεάν κάθε εβδομάδα στους φίλους της ιστοσελίδας μας προγνωστικά για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και άλλα αθλήματα. Δεν λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και ότι δεν χάνουμε ποτέ, ωστόσο οι προβλέψεις μας είναι κατά κύριο λόγο επιτυχημένες.

Αν έχετε ασχοληθεί έστω και λίγο με το αθλητικό στοίχημα, θα έχετε σίγουρα ανακαλύψει με τον Α ή με τον Β τρόπο μία ή περισσότερες ιστοσελίδες που πωλούν τα προγνωστικά τους έναντι κάποιου χρηματικού ποσού ή συνδρομής και οι οποίες υπόσχονται τεράστια ποσοστά επιτυχίας, ακόμα και άνω του 90%. Υπάρχουν παράλληλα και ιστοσελίδες που πωλούν προγνωστικά για «στημένους» αγώνες. Στη δεύτερη αυτή περίπτωση απλά κάντε μεταβολή, γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αγώνες μπορεί να στήνονται, αλλά δεν θα υπάρξει κανείς που θα σας δώσει αυτή την πληροφορία. Αν την είχε θα ήταν ήδη εκατομμυριούχος παίζοντας ο ίδιος και οι γνωστοί του τα παιχνίδια αυτά και δεν θα ζητούσε λίγα ευρώ για να σας αποκαλύψει αυτόν τον θησαυρό. Είναι 100% απάτη, μείνετε μακριά.

Επανερχόμαστε συνεπώς στις ιστοσελίδες που πουλάνε «φυσιολογικές» προβλέψεις. Πολλές από αυτές είναι επιτυχημένες και επαγγελματικές όντως και δίνουν καλά προγνωστικά, αλλά υπάρχουν και πάλι οι απάτες. Το ζήτημα είναι να ξεχωρίσει κανείς τους καλούς από τους κακούς. Ειδικά οι νέοι παίκτες του στοιχήματος πέφτουν θύματα αυτών των απατεώνων, γιατί έχουν ένα δικαιολογημένο άγχος επιτυχίας και αισθάνονται ανασφάλεια ως αρχάριοι. Έτσι το ένστικτό τους κάνει να αναζητούν βοήθεια και πολλούς επιτήδειους να εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό.

Πολλοί από τους νέους αυτούς παίκτες έχουν την εντύπωση ότι η επιτυχία στο στοίχημα είναι εύκολη υπόθεση και πως υπάρχουν γνώστες που βγάζουν εκατομμύρια. Αυτό να είστε σίγουροι ότι δεν ισχύει. Μόνο το 2% μάλιστα όσων ασχολούνται με το στοίχημα καταφέρνει να έχει πραγματικό κέρδος σε βάθος χρόνου.

Ας μην μακρηγορούμε ωστόσο και ας δούμε πρακτικά, πως κάποιος μπορεί να καταλάβει αν τα προγνωστικά που πουλάει μια ιστοσελίδα είναι αξιόλογα ή όχι. Οι σωστοί επαγγελματίες λοιπόν υπόσχονται μακροπρόθεσμο κέρδος. Όχι τεράστιες αποδόσεις που θα σας κάνουν γρήγορα πλούσιου. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Το στοίχημα θέλει υπομονή και βάθος χρόνου. Όταν λοιπόν κάποιος υποστηρίζει ότι έχει συνέχεια κέρδος της τάξης του 80-90% τότε λέει απλά ψέματα. Κατά μέσο όρο ένα κέρδος της τάξης του 10% θεωρείται πολύ προσοδοφόρο στο στοίχημα και λίγος κόσμος το καταφέρνει. Ένα ποσοστό κέρδους της τάξης του 10%-20% (ROI – return on investment) είναι εφικτό, αλλά από ακόμη λιγότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ξεχάστε τα μεγαλύτερα ποσοστά, απλά δεν υπάρχουν, είναι ψέματα.

Ο σωστός επαγγελματίας που προσφέρει προγνωστικά, σας δίνει τα λεφτά σας πίσω σε περίπτωση που τελικά οι προβλέψεις του δεν είναι επιτυχημένες. Φυσικά μην το περιμένετε αυτό από τους απατεώνες, που το μόνο που μπορεί να σας προσφέρουν είναι μια παράταση χρήσης της υπηρεσίας τους, που πιθανότατα τελικά να σας κάνει να χάσετε ακόμη περισσότερα χρήματα.

Πριν λοιπόν αποφασίσετε να πληρώσετε για κάποια υπηρεσία παροχής προγνωστικών, σκεφτείτε όσα σας γράψαμε παραπάνω και κυρίως πραγματοποιήσει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τη φήμη και την εγκυρότητα των ιστοσελίδων που σκοπεύετε να εμπιστευθείτε. Μην ξεχνάτε ποτέ το εξής: εάν προσφέρουν προγνωστικά με επιτυχία 90% και με αποδόσεις της τάξης του 30,00+ ή έχουν πληροφορίες για στημένους αγώνες, γιατί διάολε να ζητούν από εσάς 30 ή 50 ευρουλάκια για να σας τα δώσουν. Θα έπρεπε φυσικά να είναι πάμπλουτοι…

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.