Ειδικό στοιχηματικό App Store για κινητά από την Betcade

Το δικό της App Store για κινητά με λειτουργικό Android ετοιμάζει η αμερικανική εταιρία Betcade, με περιεχόμενο καθαρά εφαρμογές για στοίχημα και ηλεκτρονικό τζόγο γενικότερα με πραγματικά χρήματα.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία από την Καλιφόρνια, έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αγορά, καθώς μέχρι στιγμής η Google, που διαθέτει τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική αγορά για εφαρμογές Android (Google Play), δεν επιτρέπει στις στοιχηματικές εταιρίες να ανεβάζουν εκεί τις εφαρμογές τους, με αποτέλεσμα αυτές να είναι διαθέσιμες για κατέβασμα τις περισσότερες φορές μόνο στην ιστοσελίδα της ίδιας της εταιρίας.

Η Betcade αναπτύσσει μια ηλεκτρονική αγορά εφαρμογών για κινητά Android, παρέχοντας στις στοιχηματικές εταιρίες και τα online καζίνο μια επιπλέον δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους και στους παίκτες ένα μέρος όπου θα μπορούν να βρουν συγκεντρωμένες τις εφαρμογές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν για να παίξουν με πραγματικά χρήματα. Η πρώτη αγορά στην οποία θα κάνει το ντεμπούτο της η υπηρεσία της Betcade θα είναι η βρετανική, λόγω των πιο «φιλικών» κανόνων στη νομοθεσία αναφορικά με το στοίχημα και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες που έχουν πιο αυστηρή νομοθεσία όπως είναι για παράδειγμα οι Η.Π.Α.

 

Τα χαρακτηριστικά της αγοράς της Betcade

Η ηλεκτρονική αγορά εφαρμογών της Betcade καλείται να αποτελέσει μια ασφαλή πηγή για το κατέβασμα λογισμικού με θέμα τον τζόγο, αναλαμβάνοντας επίσης πολύπλοκα ζητήματα όπως η διανομή του λογισμικού, οι πληρωμές, η ασφάλεια του συστήματος, η γενικότερη διαχείριση κλπ. Αυτά εκτιμάται ότι θα είναι όλα έτοιμα έως τον Ιούλιο του 2016, με την παροχή ωστόσο των υπηρεσιών σταδιακά σε κάθε χώρα όπως προαναφέραμε, ανάλογα με τη νομοθεσία της.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αυτά δεν θα διαφέρουν πολύ από εκείνα του Google Play και των άλλων ηλεκτρονικών αγορών εφαρμογών για κινητά. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Betcade, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν εφαρμογές ανά κατηγορία, να δουν αναλυτικές πληροφορίες γι’ αυτές και αξιολογήσεις χρηστών. Φυσικά θα μπορούν το ίδιο εύκολα να πραγματοποιούν την εγκατάσταση των εφαρμογών που επιθυμούν στις φορητές συσκευές και τα κινητά τους, αλλά και να πραγματοποιούν καταθέσεις χρημάτων μέσα από το σύστημα πληρωμών της Betcade, προκειμένου να ποντάρουν στη συνέχεια με τη βοήθεια των εφαρμογών.

 

Οι διαφορές με Google Play και App Store

Παρότι η Google δεν επιτρέπει την εισαγωγή στοιχηματικών εφαρμογών με πραγματικά χρήματα στο Google Play, η Apple το κάνει στο δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο η Apple δεν παρέχει αξιολογήσεις, ούτε επιτρέπει προωθητικές ενέργειες γι’ αυτές. Έτσι κατά κύριο λόγο αυτές οι εφαρμογές υπάρχουν μεν, αλλά δεν εντοπίζονται τόσο εύκολα από τους χρήστες, παρά μόνο εάν αυτοί πραγματοποιήσουν συγκεκριμένες αναζητήσεις. Με το δικό της λογισμικό η Betcade προγραμματίζει να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία στους χρήστες, με αξιολογήσεις, κατατάξεις, προσφορές και επεξεργασία πληρωμών.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.